Eğitim Sempozyumuna katıldılar

Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen “Eğitimde temel akımlar” temalı 19. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu’na Çerkezköy Başakşehir Okullarıda katıldı.

Eğitim Sempozyumuna katıldılar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Şubat 2020 Çarşamba 12:56

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da  katılımıyla  başlayan sempozyumda; Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi, TBMM Milli Eğitim Komisyon Üyesi, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu adına Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölümü Yöneticisi, Dışişleri Bakanlığı, AB Başkanlığı, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü, Milli Eğitim Bakanlığı`nın Genel Müdürleri ve Bürokratları, Fransa Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı - Başmüfettişi, Özel öğretim kurumlarını temsil eden 5 dernek başkanı, basın mensupları ile Türkiye genelinden 235 özel okulun kurucu, genel müdür, müdür ve öğretmenleri olmak üzere toplam 1315 katılımcı yer aldı.
 
Başakşehir Okulları Genel Müdür’ü Mehmet DEMİRBAŞ ve Atölye Koordinatörü Fatih ÇAKAR da Başakşehir Okullarını temsilen sempozyumda yerlerini aldı.
Sempozyum boyunca farklılaştırılmış eğitim, yapay zeka, sürdürülebilirlik gibi konularda Türkiye’den ve dünyadan uygulama örnekleri üzerine katılımcılarla fikir alışverişinde bulundular. Kurumlarında da yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulunarak bu faaliyetleri daha ileri bir seviyeye ulaştırmak ve geliştirmek için incelemeler yaptılar.
Başakşehir Okulları’nın “Yaşayan Eğitim Alanları”vizyonunun diğer eğitim kurumlarındaki karşılığını ve benzer uygulama örneklerini yerinde incelediler. Bu çalışma örneklerini de Çerkezköy yöresine kazandıracak olmanın heyecanını yaşadılar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.