Eğitim-Sen’den dev konser

Çerkezköy Eğitim-Sen Temsilciliği "Baharın sıcaklığıyla ezgilerin kardeşliğinde buluşuyoruz" adı altında bir konser düzenliyor. 5 Haziran Pazar Günü Saat 18.00’de Anfi Tiyatro’da başlayacak Konser’de Türkiye’nin en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen Halk Müziği Sanatçısı İlkay Akkaya sahne alacak.

Eğitim-Sen’den dev konser
03 Haziran 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy Eğitim-Sen Temsilciliği dev bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. 5 Haziran Pazar Günü gerçekleştirilecek Konserde Halk Müziği’nin sevilen isimleri Cem Çelebi, Soner Soyer ve "Gidemem", "Ah Sensiz", "Adıyaman Türküsü", "Yarim Yarim" gibi eserleriyle tanınan İlkay Akkaya sahne alacak.
KONSER HEYACANI ÇERKEZKÖY DIŞINA TAŞTI
Anfi Tiyatroda düzenlenecek konser hakkında bilgi veren Eğitim-Sen Çerkezköy Temsilciliği Başkanı Yelda Aydın şu şekilde konuştu:
"5 Haziran’da düzenleyeceğimiz ve 'Baharın sıcaklığıyla ezgilerin kardeşliğinde buluşuyoruz' ismini verdiğimiz konser için çok heyecanlıyız. Eğitim-Sen olarak İlkay Akkaya, Soner Soyer, Cem Çelebi gibi değerli sanatçıların sahne alacağı konsere ev sahipliğini yapmaktan gurur duyuyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz dahil olmak üzere birçok üyemiz konser için koşuşturup duruyor. 
Konserimizin heyecanı sadece Çerkezköy‘de değil Saray, Çorlu ve Tekirdağ Merkez’de de yaşanıyor. İnsanların 5 Haziran’ı sabırsızlıkla beklediklerini görmek bizim için çok değerli. O gün orada dostlarımızla, meslektaşlarımızla, siyasilerle ve ilçemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarıyla hep beraber olacağız.
KONSER DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNÜ HATIRLATACAK
Konserde türküler beraberce söylenecek, halaylar beraberce çekilecek.  Bu konser aynı zamanda Çerkezköy’ün de nicedir unuttuğu bir tabloyu, dayanışma kültürünü hatırlatmak olacak. Bu konser sayesinde hem müzik dolu keyifli bir akşam geçireceğiz hem de Eğitim-Sen’i ve Çerkezköy Temsilciliğini insanlara yakından tanıtıp yeni dönemde neler yapacağımızı anlatacağız."
EMEKTEN YANA BİR KONSER OLACAK
Gecede sahne alacak Sanat Emekçisi Soner Soyer ise, "Eğitim emekçilerinin sendikası dün olduğu gibi bugünde düzenlediği etkinliklerle halkın yanında olmaya devam ediyor. Düzenlenen bu konser emekten, eşitlikten, özgürlükten ve barıştan yana olanların bir arada olacağı ve taleplerini dile getireceği bir konser olacak. Farklı etnik yapıdan insanlarımızın yaşadığı Çerkezköy’de yapılan bu tür organizasyonlar insanlarımızın kaynaşması ve birbirlerini anlamları açısından da son derece faydalı oluyor. Böylesine anlamlı bir gecede sahne alacak olmak benim içinde son derece önemlidir.  Konserde ‘Beşi Bir Yerde’ isimli yeni albümümden de eserleri seslendireceğim. Farklı dillerdeki türkülerimizi dinlemek isteyen, beraberce halaya durmak isteyen herkesi bu konsere bekliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.