Eğitime kar engeli!

Tekirdağ Valiliği, Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle 11 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir buçuk gün ara verilmesi kararı alındığını duyurdu

Eğitime kar engeli!
19 Aralık 2018 Çarşamba 12:29

Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Tekirdağ Valiliği Çerkezköy ve Kapaklı dahil olmak üzere11 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda bir buçuk gün süreyle okulları tatil ettiğini duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle,tüm ilçelerimizde 19 Aralık 2018 Çarşamba öğleden sonra ve 20 Aralık 2018 Perşembe günü olmak üzere (1.5 gün) tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile çalışanlar ve engelli çalışanlar bu tarihte izinli sayılacaklardır” ifadelerine yer verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.