Egsoz patlatıyorlar çıt çıkmıyor

Son günlerde cadde ve yollarda abartılı egzosları ile caka satan sürücüler boy göstermeye başladı. Vatandaşların büyük tepkisini çeken abartılı egzoslarıyla boy gösteren araç sürücülerine Trafik Ekiplerinin daha aktif müdahale etmesi bekleniyor....

Egsoz patlatıyorlar çıt çıkmıyor
15 Temmuz 2014 Salı 07:44

Trafikte abartılı egzoslarıyla caka satan araç sürücüleri illallah dedirtiyor. Vatandaşlar, bu araçlara ve tabii ki sürücülerine Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü'nün daha aktif  müdahale edilmesini bekliyor.

ABARTILI EGSOZ VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRİYOR

Son günlerde Çerkezköy merkezinde, özellikle ana cadde ve yollarda bazı sürücüler egsoz patlatarak araç kullanıyor. Abartılı egsozlarıyla gaza basıp yoldan geçenlerin yüreğini ağzına getiren bu sürücüler, sözde sağa sola 'caka' satıyor. Egsozlarıyla vatandaşı rahatsız edenlerden bir diğerleri de motosiklet sürücüleri. Bunlarda, motorlara has egzos patlatmasını pek seviyor. Olur olmaz gaza yüklenmeleriyle geçtikleri güzergahta bulunan herkesi tedirgin ediyorlar. Vatandaşlar, hem bu abartılı egzoslarıyla vatandaşın yüreğini ağzına getiren araç sürücülerinin hem de motorsiklet sürücülerinin bir an önce Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekiplerince uyarılması ve gereğinin yapılmasını bekliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.