Ek bina imece usulü ile yapılıyor

Çerkezköy Hükümet Konağı'na Çerkezköy Belediyesi'nin öncülüğünde Çerkezköy'deki esnafın, sanayicilerin ve sivil toplum örgütlerinin katkıları ile yapılan 4 katlı ek binada çalışmalar hızlandı.

Ek bina imece usulü ile yapılıyor
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:30

Hükümet Konağı'ndaki sıkışıklığı gidermek ve Çerkezköy Adliyesi'nde yaşanan yoğunluğu azaltmak için yapılan ek binanın imece usulü ile yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Hükümet Konağı'nın yanına yapılan ek binayı Çerkezköy'deki esnaf, müteahitlerve sanayicilerimizin katkıları ile yapıyoruz. Buralardan aldığımız yardımları ve destekleri binanın yapımında kullanıyoruz. Ek binanın yapımına katkıda bulunmak isteyen esnaflarımız, mütehaitlerimiz ve sanayicilerimiz Çerkezköy Kaymakamlığı veya Belediye ile irtibata geçebilirler" dedi.

Hükümet Konağı'na yapılan ek binanın şuanda 1. katının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, hedeflerinin kış gelmeden binanın kaba inşaatını bitirmek olduğunu ifade etti.

Binanın inşaatının kısa sürede bitmesi için Çerkezköy'deki esnafın, müteahitlerin ve sanayicilerin destek olmasını isteyen Belediye başkanı Ali Ertem, "binanın yapımına katkıda bulunmak isteyenler demir, kum, çakıl veya beton yardımında da bulunabilirler. Eğer bu düşüncede olan arkadaşlarımız varsa Kaymakamlık veya Belediye ile irtibata geçsinler" dedi.

Binanın kaba inşaatının ve ince işçiliğinin imece usulü ile yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bu imece usulü ile yapılan binamızın inşaatına katkıda bulunmak isteyen, demir, çimento yardımında bulunmak isteyen hayır sahiplerinin bizlerle irtibata geçmelerini bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.