Ek Binası başladı

Çerkezköy Adliyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, İcra Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Nüfus müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kaymakamlık Makamı ve Yazı İşleri Müdürlüğü gibi kurumları bünyesinde barındıran Çerkezköy Hükümet Konağı'na ek bina yapılması için çalışmalar başladı.

Ek Binası başladı
09 Ağustos 2007 Perşembe 08:24

Mevcut Hükümet Binası'nın hergeçen gün büyüyen ve gelişen Çerkezköy'ün yükünü kaldıramaması ve özellikle Çerkezköy Adliyesi'nin fiziki mekan bakımından önemli sorunlar ile karşı karşıya kalması nedeni ile harekete geçilmiş ve 600 metrekare kullanım alanı olacak yeni bir ek binanın yapımına karar verilmişti. Yapılacak olan ek binanın inşaat çalışmalarına başlandı. Harfiyatı alınan alanın demirleri bağlanırken, çalışmalırın hızlı bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

Çerkezköy Hükümet Konağı'nın bitişiğinde yapımına başlanan ek binan 4 katlı olarak yapılacak. İki katı Adliye'ye, iki katı da diğer müdürlüklere tahsis edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.