Ekip Ruhu ve Takım Çalışması anlatılacak

Çerkezköy TSO tarafından üyelerine yönelik düzenlenen ücretsiz eğitimler 29 Nisan Çarşamba günü Ekip Oluşturma ve Geliştirme konulu eğitim ile devam edecek

Ekip Ruhu ve Takım Çalışması anlatılacak
28 Nisan 2015 Salı 16:54

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) 2015 Yılı 1. Dönem Eğitim Programı 29 Nisan Çarşamba günü Ekip Oluşturma ve Geliştirme konulu eğitim ile devam edecek.

SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK

ÇTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek eğitim saat 10.00’da başlayacak ve 16.00’a kadar sürecek.

EKİP RUHU VE TAKIM ÇALIŞMASI ANLATILACAK

Serkan Usta tarafından verilecek eğitim kapsamında ‘Ekip ruhu oluşturma, takım nasıl oluşur, başarılı takımların yapısı, takım içi çatışmaların çözülmesi, farklı davranışsal stillerle çalışma, takımdaki roller, sinerji kavramı, takım içi iletişim ve karar verme, takımda motivasyon, birlikte uyumlu ve etkin çalışma, iş sonuçlarına ve amaca yönelik davranış geliştirme, karşılıklı güven duygusu geliştirme’ konuları anlatılacak.

Eğitime katılmak isteyenler (0282) 726 8888 numaralı telefondan ya da mukerrem@cerkezkoytso ve murat.yakar@cerkezkoytso adreslerinden ÇTSO’ya ulaşarak kayıt yaptırabilirler.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.