Ekmel Beye ilk bağış Doğaroğlu'ndan

2011 Genel Seçimlerinde CHP Milletvekili Aday Adayı olan Dr. İsmail Doğaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na bin 500 TL bağışta bulundu. Çerkezköy’den Cumhurbaşkanı adaylarına ilk bağışı da yapmış olan Doğaroğlu, "Ekmeleddin İhsanoğlu’na maddi manevi her türlü desteği yapmaya hazırım. Sonuçta partimin gösterdiği aday. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ekmel Beye ilk bağış Doğaroğlu'ndan
18 Temmuz 2014 Cuma 07:23

Son genel seçimlerde CHP  Milletvekili Aday Adayı olan ve bir dönem Hacı Bektaş-ı Veli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Dr. İsmail Doğaroğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı için 'Çatı Aday' olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’na bağışta bulundu.
1500 TL BAĞIŞTA BULUNDU
Çerkezköy Ziraat Bankası Şubesi'ne giderek üç gün önce duyurulan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu'nun banka hesap numarasına bağışta bulunan İsmail Doğaroğlu, ilk bağışta bulunan kişi de oldu. Ziraat Bankası yetkilileri, Cumhurbaşkanı Adayları için Çerkezköy'den ilk kez bağışta bulunma talebi aldıklarını kaydetti. Doktor İsmail Doğaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nun hesap numarasına bin 500 TL yatırarak makbuzunu aldı.
MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERECEĞİM
Seçim sürecinde Ekmelettin İhsanoğlu'nun kazanması için çalışmalara da katılacağını, İhsanoğlu için oy isteyeceğini de söyleyen Dr. Doğaroğlu, bağış işlemlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Doğaroğlu,  İhsanoğlu’na gereken maddi, manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, “Ülkemizin en çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda çatı adayımız olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun farklı kültürleri, inançları ve bakış açılarını ayrım yapmadan kucaklayacağına inandığım için destekliyorum. Kendisine maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazırım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin gösterdiği Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmelettin İhsanoğlu'nun kazanması için seçim sürecinde çalışacağım” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali yarız - 10 yıl önce
doktor, sağ elin verdiğini sol el bizmeise işte o zaman bağıl olur, bu senin reklamlar eşliğinde yaptığın bağış değil, adı üstünde kendi reklamın. sanırım yine milletvekili adayı olacaksın?