El emeği nakışlar görücüye çıktı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Fevzipaşa İlkokulu’nda açılan el ve makine nakış kursunda kursiyerlerin yaptığı el emeği nakışlar düzenlenen törenle görücüye çıktı

El emeği nakışlar görücüye çıktı
26 Nisan 2016 Salı 15:33

 SERGİ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Fevzipaşa İlkokulu’nda Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce el ve makine nakış kursu açıldı. Kursa katılan kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmalar düzenlenen törenle görücüye çıktı. Okulda düzenlenen törene Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, El ve Makine nakış kursu hocası Fatma Dilek Demirbağ, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürü Necmi Akman, tören öncesinde yaptığı konuşmada, “1 yıl boyunca el ve makine nakışı kursumuz devam etti. Kurs kapsamında kapılarını bizlere açan ve kahrımızı çeken okul yönetimine teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz boş durmaktansa ülkemize ait ürünleri en iyi şekilde ortaya çıkardılar. Kurs hocamız ve tüm kursiyerlerimize bu güzel çalışmaları ortaya çıkardıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

HEM Müdürü Necmi Akman konuşmasını tamamlamasının ardından Okul Müdürü Hakan Asma ile birlikte serginin kurdelesini keserek kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları incelediler.

Haber: Feyza İşcan Avcılar  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.