Elmalı’dan 2 gümüşle döndüler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü pehlivanları, bu yıl 669’uncusu düzenlenen Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinden 2 gümüş madalya ile döndü.

Elmalı’dan 2 gümüşle döndüler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Eylül 2021 Pazartesi 18:52


ÇERKEZKÖY’Ü VE TEKİRDAĞ’I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER
   669. Tarihi Antalya Elmalı Yeşil Yayla Büyük Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri Caner Arslan ve Ömer Koçer, kazandıkları gümüş madalyalarla kentimizin gurur kaynağı oldular. Minik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Ömer Koçer ile 2. Teşvik 2 Boy Kategorisi’nde mücadele eden Caner Arslan kategorilerinde 2’nci olarak kürsüye çıktılar. Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcularımız, Çerkezköy’e iki adet gümüş madalya ile döndüler.
SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ömer Koçer ve Caner Arslan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güreş Antrenörümüz Fatih Dağdelen ile Kulüp Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da spora ve sporcuya elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.