Elmas AVM hizmete açıldı

Elmas AVM, Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:4/B’de bulunan mağazasıyla Çerkezköy’de hizmete girdi

Elmas AVM hizmete açıldı
14 Kasım 2016 Pazartesi 11:05

BAĞLIK MAHALLESİ MİMAR SİNAN CADDESİ’NDE
Mülkiye Torun Şengül’ün işletmeciliğini yaptığı Elmas AVM, Çerkezköy Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:4/B’de hizmete açıldı. Halıdan küçük ev aletlerine, mobilyadan ev dekorasyonuna kadar pek çok ürünü bir arada barındıran Elmas AVM, 2 katlı ve toplamda 216 metrekarelik mağazasıyla Çerkezköylülere hizmet veriyor.
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Danyeli, Çerkezköylü hayırsever Müjgan Karagöz, Çerkezköy Aile Kasabı İşletmecisi Mesut Karslıoğlu ve Çerkezköy eşrafından pek çok tanınan ismin yer aldığı Elmas AVM’nin açılışı kurban kesimi ve dualar ile gerçekleşti.
HAYIRLI OLSUN
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından AVM’ye girerek mağazadaki ürünleri inceleyen katılımcılar, işletme sahibi Mülkiye Torun Şengül’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NARİN MENSUCAT - 7 yıl önce
HAYIRLI OLSUN BEREKETLİ KAZANÇLAR.
Avatar
şenol sahin - 7 yıl önce
hayirli olsun insAllah
Avatar
Nurcan özgür - 7 yıl önce
Bereketli bol kazançlar...