Emek kart kullanıma girdi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Emek Kart Türkiye’nin ilk sendikal kazanım kartıdır. Emek Kart, Türk Metal Sendikası üyelerinin örgütlü gücü ile kurumlarla anlaşmalar yapar ve bu anlaşmalardan doğan kazanımları Türk Metal üyesi tüm emekçilerin ve ailelerinin hizmetlerine sunar” dedi.

Emek kart kullanıma girdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:05

HEM ESNAF HEM ÜYELER KAZANACAK
Türkiye’nin ilk sendika kartı olan Emek Kart Çerkezköy’de uygulamaya girdi. Proje kapsamında sendika üyesi çalışanlara verilecek kartla yapılacak alışverişlerden yüzde 8 ile 20 arasında nakit para kazanımı sağlanacak. Proje hakkında bilgi veren Türk Meptal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türkiye’nin ilk sendikal kazanım kartı olan Emek Kart’la hem esnafın hem de üyelerin kazanımı olacağını söyledi.
EMEK KARTI TANITTI
Koçak, Emek Kart’la ilgili şu bilgileri verdi, “Emek Kart Türkiye’nin ilk sendikal kazanım kartıdır. Emek Kart, Türk Metal Sendikası üyelerinin örgütlü gücü ile kurumlarla anlaşmalar yapar ve bu anlaşmalardan doğan kazanımları Türk Metal üyesi tüm emekçilerin ve ailelerinin hizmetlerine sunar. Tüm Türk Metal üyeleri ayrı ayrı alışveriş yaparken bir aradaymış gibi toplu pazarlık gücünden faydalanır. Her alışverişinde seninle birlikte tüm emekçiler kazanır. Birlikte hareket ettikçe kazanımlarımız da artarak devam eder. Emek Kart sadece tezgahta değil hayatın her alanında dayanışmaktır. Emek Kart ile üyemiz ay içerisinde alışverişlerini anlaşmalı işyerlerimizden yaparak kazandığı puanları sonraki ayda Türkiye genelinde istediği Carrefoursa Marketlerinde dilediğince harcayabilmektedir. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak bölgemizde ‘Çerkezköy-Kapaklı-Saray’da 102 işyerinde Emek Kart aktif olarak kullanılmaktadır”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.