Emek veren Gençlik Kollarına plaket yok

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Şanlıurfa Restaurant’ta kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte İlçe Teşkilatı’nda görev yapan İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve eski Belediye Başkanları’na plaket takdim edilirken, yemeğe davet edilen Eski Gençlik Kolları Başkanları Mehmet Can Danyeli ile Sinan Meral’e plaket verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Kızılpınar Belediyesi Eski Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’da yemekte yer almazken, plaket alamayanlar arasına dahil oldu

Emek veren Gençlik Kollarına plaket yok
03 Nisan 2015 Cuma 18:18

 YEMEK ŞANLIURFA RESTAURANTTA DÜZENLENİ

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından, Şanlıurfa Restaurant’ta kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlendi. Yemeğe AKP’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev almış tüm partililerin yanı sıra AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AKP Tekirdağ Milletvekili aday adayları da katıldı.

BÖYLE BİR ORGANİZASYON PLANLAMIŞTIK

Yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Göreve geldiğimiz günden bu yana böyle bir organizasyonu planlamıştık. Şahsi menfaatlerini öne çıkarmadan, teşkilatı ve bu davayı ön planda tutan herkes bu teşkilatın gerçek sahibidir. Dolayısıyla bu teşkilat burada hazır bulunan herkesin evidir ve ev sahipleri evlerine gelmek için davete ihtiyaç duymazlar. Sizlerin bu noktadaki çaba ve gayretleri teşkilat çalışmalarımıza büyük güç katacaktır” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE’NİN AKP’YE HER ZAMAN İHTİYACI VAR

Öğe, AKP’nin kurulduğu günden bu güne emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu gecenin, seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde çalışmalarımıza güç katacağına inanıyorum. Genel seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde arkadaşlarımızın artık kırgınlıklarını bir kenara bırakarak bu dava için mücadelesine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü Çerkezköy’ün size, Türkiye’nin de AKP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Abdullah Öğe’nin konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye AKP İl Başkanı Ahmet Akçay geldi. Akçay, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, genel seçimlerin once Tekirdağ ardından da Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

GENÇLİK KOLLARINA PLAKET YOK

Akçay’ın konuşmasının ardından kuruluşundan bu yana AKP’nin İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı görevini yürüten isimlere plaket takdim edildi. Gecede AKP’nin Gençlik Kolları eski Başkanları Mehmet Can Danyeli ve Sinan Meral’in çağrılmasına rağmen kendilerine plaket verilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

FARUK KORKMAZ’IN ADI DAHİ ANILMADI

Plaket alan isimler ise, Ali Ertem, Hanifi Belindir, Sait Yazı, Mehmet Danyeli, Reşat Bahar, Alaettin Demirbağ, Nuran Yeşil ve plaketi hazır olmasına rağmen işleri dolayısıyla yemeğe katılamayan Efrahim Yeşil oldu. AKP çatısı altında Belediye Başkanlığı görevi yapmış olan isimlere de plaket verilirken, Kızılpınar Belediyesi eski Başkanı Faruk Korkmaz’ın adı dahi programda anılmadı.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GERCEK AKPARTİLİ - 9 yıl önce
acaba abdullah ögemi̇ yoksa gercek başkan ercan erdogan mi eş başkan mursel karslimi verdi̇rmemi̇şti̇r.bana kalirsa abdullah öğe deği̇l ercan erdogan ve mursel karslidan onay cikmamiştir.
Avatar
R.T.E - 9 yıl önce
o yemeğe çağrılmayan eski birsürü yönetim kurululu üyesi var dayanışma yemeğiymiş siz daha yemek organizasyonunu beceremiyorsunuz kaldıki seçimi organize edeceksiniz.ak partiyi tekirdağda bitirenler utansın