Emekli öğretmenleri unutmadılar

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Çerkezköy’ün emekli öğretmenlerini ziyaret ederek günlerini kutladı

Emekli öğretmenleri unutmadılar
24 Kasım 2015 Salı 15:24

ÖĞRETMENLER GÜNLERİNİ KUTLADILAR

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ile 75. Yıl Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Hülya Özyurt ve iki öğrenci, şu an avukatlık mesleğini yapan Çerkezköy’ün emekli öğretmenlerinden Av. Ziya Osmanoğlu ve Av. Erdoğan Ünal’ı ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

“ELEŞTİRİ, GÖRÜŞ VE TAKDİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Çerkezköy’de çok fazla emekli öğretmen bulunduğunu, hepsinin kendileri için ayrı ayrı öneme sahip olduğunu fakat bütün emekli öğretmenlere mümkün olmadığı için temsili ziyaretler yaparak emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladıklarını belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Günün anlam ve önemi itibariyle sizler de dahil olmak üzere görevini devam ettiren öğretmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Ben öğretmenlik mesleğinin bittiğine inanmıyorum. Emekli olunsa da öğretmenlik hayatın her alanında devam ediyor. Bizim sizlere, sizin göstereceğiniz olumlu – olumsuz eleştirilere ihtiyacımız var. Görüşlerinize kapımız daima açıktır. Eleştirilerinizi, görüşlerinizi; iyi işler yapıyorsak da takdirlerinizi bekliyoruz. Buradan emekli – çalışan tüm öğretmenlerimize saygı ve selamlarımı gönderiyor, 24 Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.” diye konuştu.

“HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL”

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Emekli Öğretmen Av. Ziya Osmanoğlu, “Sizin de söylediğiniz gibi öğretmenlik asla bitmiyor. Hayatın her alanında sık sık karşımıza çıkabiliyor. Örneğin adliyeye gittiğimiz zamanlarda emekli öğretmen olduğumuzu bilmedikleri halde bize ‘Hocam’ diye hitap edenler oluyor. Sonra düşünüyorum da 25 yıllık öğretmenliğin kazandırdığı davranışlar bize bu şekilde hitap etmelerini sağlıyor. Bu çok güzel bir duygu. Düşünülmek, hatırlanmak gerçekten çok güzel. Ziyaretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRETMENLİK ÇOK İTİBARLI BİR MESLEK”

Emekli Öğretmen Av. Erdoğan Ünal da İlçe Milli Eğitim görevlilerine ve öğrencilere teşekkürlerini ileterek, “Bizleri unutmadınız ve zahmet edip buraya kadar geldiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda öğretmenlik mesleğinin değeri azaltılmaya, itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor ama ben her seferinde bu mesleğin çok itibarlı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bu güzel görevi yürütmüş ve yürütmekte olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Daha sonra Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, 75. Yıl Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Hülya Özyurt ve öğrenciler Emekli Öğretmen ve Avukat Ziya Osmanoğlu ve Erdoğan Ünal ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilirken, öğrenciler kendilerine çiçek takdim etti.

SON OLARAK ERCANI ZİYARET ETTİLER

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz son olarak emekli öğretmenlerden Halit Ercan’ı ziyaret etti. Ziyarette Atatürk İlkokulu 2/G Sınıfı Öğrencileri Elif Zaim ile Hüseyin Oktay, ziyaret anısına Halit Ercan’a çiçek takdim etti.

BÜYÜK KATKILAR SUNDU

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halit Ercan ile birlikte bir süre Atatürk İlkokulu’nda görev yaptığını hatırlatarak “Halit hocam müdürlük görevindeyken müdür yardımcılığı görevinde bulunuyordum. Çerkezköy’de idareciliği kendisinden öğrendim. Özellikle sabrı Halit hocamdan öğrendim. Çerkezköy’e büyük katkılar sunmuştur, sunmaya da devam ediyor.” dedi.

HAYATIN HER ANI EĞİTİMDİR

Halit Ercan ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile beraberindekilere teşekkür etti. Eğitim camiasında 34 yıl görev yaptığını beliren Halit Ercan “Bu süre içerisinde sayısız öğrenciler yetiştirdik. Şu anda da öğrenci yetiştirmeyi sürdürüyoruz. Bizim için hayatın her anı eğitimdir.” Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.