EMLAKÇILAR İFTARDA BULUŞTU

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, üyelerine Güneşler Otel'de iftar verdi. Kaymakam Metin Kubilay'ın da katıldığı iftarda konuşan Karagöz, Kasım ayındaki dernek kongresinde görevini bırakacağını açıkladı

EMLAKÇILAR İFTARDA BULUŞTU
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:17

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz üyelerine iftar verdi. Karagöz, iftarda Emlakçılar Derneği Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı.

GÜNEŞLER OTEL'DE İFTAR ETTİLER

Güneşler Otel'de düzenlenen Çerkezköy Emlakçılar Derneği iftarına Kaymakam Metin Kubilay ve eşi Fusün Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve eşi Tülay Ogan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Müftü Yusuf Tuna, Dernek Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özer ve Çerkezköylü emlakçılar katıldı.

KASIM'DA BIRAKACAK

Yakın bir süre önce Kent Konseyi Başkanlığı görevine de seçilen Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, yemekte yaptığı konuşmada Emlakçılar Derneği Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı. Davete katılanlara tek tek teşekkür eden Karagöz, uzun zamandan beri Emlakçılar Derneği Başkanlığı görevini yürüttüğünü, artık yerini gençlere bırakma zamanı geldiğini belirterek, "Önümüzdeki kasım ayında görevimiz sona eriyor. Ben artık aday olmayacağım. Emlakçılar Derneği'ni bırakıyorum. Genç arkadaşlarımız gelsin. Bugün buraya katılan sayın Kaymakamımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."diye konuştu. İftarın ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna dua etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.