Emlakçılar sorunlarını çözmek için kahvaltıda buluştu

Trakya Saray Emlakçılar Derneği (TRASED) tarafından düzenlenen kahvaltıda Saraylı Emlakçılar bir araya geldi. Emlakçıların yaşadığı sorunların el alındığı kahvaltıda, Trakya Saray Emlakçılar Derneği’nde ortaya çıkan birliktelik ile sorunların kısa sürede çözüleceği ifade edildi

Emlakçılar sorunlarını çözmek için kahvaltıda buluştu
16 Eylül 2014 Salı 07:44

Saray’da Emlak ve Gayrimenkul alım satım işleriyle uğraşan esnaf Trakya Saray Emlakçılar Derneği’nin geçtiğimiz Cumartesi günü Filiz Et Mangal’da organize ettiği kahvaltıda buluştu.

ARKADAŞLARIMIZ DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Erdinç Aksoy, kahvaltıya katılanlara Dernek Yöneticilerini tanıtarak, derneğin amaçları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Saray’da emlakçılık yapmanın her geçen gün zorlaştığını söyleyen Aksoy, “Biz bu zorlukların üstesinden gelmek ve arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde görüp çözmek için bu adımı attık.  Bizler bu dernek sayesinde gerek satış gerekse resmi aşamalarda arkadaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözmek amacındayız. İlçemizdeki tüm emlakçı arkadaşları dernek çatısı altında birlik olmaya davet ediyoruz” dedi.

AYAKÇILAR BİZİ ZARARA UĞRATIYOR
Aksoy’un ardından düşüncelerini paylaşan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ertan İnanç, derneğin çok önemli bir birlikteliği sağlayacağını belirterek, “Bilindiği gibi etrafta birçok ayakçı diye tabir edilen kişiler var bunlar yüzünden vergi mükellefi olan bizler zarara uğruyoruz. İnsanları dolandırıp yüksek fiyatla yer satan, başka yer gösterip farklı yerleri satan ayakçıklar nedeniyle, insanlarda ister istemez onlarla bizleri karıştırıp emlakçılara itibar etmiyorlar. Halbuki emlakçılık örneğin Amerika’da en seçkin meslekler arasındadır, biz Saray’da böyle olması için mücadele edeceğiz. Vatandaşların ve bizlerin mağdur olmaması için bir takım projelerimiz var. İlk olarak sözleşme formları bastıracağız. Bunun bir nüshası emlakçı arkadaşımızda bir nüshası bizde kalacak.  İleride doğacak anlaşmazlık gibi durumlarda arkadaşlarımızın hakkını derneğimiz avukatları arayacak. Üyelerimizi birer tanıtım kartı vereceğiz bu kartlar ile satış işlemleri aşamasında işlerinin kolaylaşmasını sağlayacağız” dedi.

EMLAKÇILAR SIKINTILARINI PAYLAŞTI
İnanç’ın konuşmasının ardından kahvaltıya katılan emlakçılarda yaşadıkları sıkıntıları paylaşarak, çözüm yolları üzerine görüşlerini aktardılar. Derneğin ilk kahvaltısı önerilerin dinlemesinin ardından yapılan koyu sohbetlerle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.