Emlakçılar ziyaretlere devam ediyor

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir’i ve İlçe Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan "Çerkezköy’e yoğun talep var. İnsanları buraya getirip yaşamlarını sürdürmesinde biz emlakçıların da payı var" ifadelerini kullandı

Emlakçılar ziyaretlere devam ediyor
16 Aralık 2014 Salı 18:20

CHP'Yİ ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ve yeni yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu. Ziyaretlerini kabul eden CHP’lilere teşekkür eden Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, yeni yönetimle tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

ÇERKEZKÖY'Ü SORUNLARDAN UZAKLAŞTIRACAĞIZ

Ziyaretlerinden dolayı Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ve yönetimine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir "Yerel yönetimlerde siyasiden öteye gönül bağı olmak zorundadır. Önemli olan ortak akılı kullanmak ve benim en önemli işlerimden biri her kurumu ve yeri ziyaret etmek. Çerkezköy’de her insan kucaklanmaya değer. Bizim derdimiz Çerkezköy’ü güzelleştirmek, insanları buraya getirip yaşamlarını sağlamak. Özellikle bu konuda halkın sesi olmak çok önemlidir. Her Cumartesi kahvehanelerde vatandaşın sesini dinliyoruz. Ben iyi şeyler yapacağıma inanıyorum, Çerkezköy’ü sorunlardan uzaklaştıracağız” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY'E YOĞUN TALEP VAR
Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan da bir konuşma gerçekleştirirken “Çerkezköy’e yoğun talep var. İnsanları buraya getirip yaşamlarını sürdürmesinde biz emlakçıların da paydası var. Belediye sonuçta herkese ulaşamayabilir. Bu noktada bizlere ve sivil toplum kuruluşlarına da iş düşüyor” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.