Emniyet Müdürü Barın’a hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcıları Aziz Özkan ve Serpil Sevgi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül Ölke, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın makamında ziyaret edildi.

Emniyet Müdürü Barın’a hayırlı olsun ziyareti
21 Kasım 2014 Cuma 08:44

EMNİYETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Aziz Özkan Kapaklı'nın her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, “Kapaklımızın büyümesiyle birlikte Emniyet Teşkilatımıza düşen görevde o derece artıyor. Biz Kapaklı Belediyesi olarak Emniyet Müdürlüğümüzün her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu.

EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİDİR

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Vatandaşla el ele vererek yeni kurulan ilçemize en iyi hizmeti verebilmek adına elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Teslim aldığım bayrağı daha ileri taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. En önemli önceliğimiz halkın huzur ve güvenliğidir" dedi.

EN İYİ HİZMETİ VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçedeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarının altını çizen Mehmet Ali Barın, "Bu kapsamda personelimizin moral ve motivasyonunu da en üst seviyede tutarak halkın huzur ve güvenini temin edebilmek adına meslektaşlarımızla birlikte en iyi hizmeti verme gayretinde olacağız" diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.