Emniyet Müdürü Yırtar göreve başladı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar Çarşamba günü göreve başladı

Emniyet Müdürü Yırtar göreve başladı
15 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Cemal Dalman’ın Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tekirdağ Asayiş Şube Müdürü Kadir Yırtar Çarşamba günü göreve başladı. Basın mensuplarıyla bir süre yeni makamında sohbet eden Yırtar, daha önce Çerkezköy’e bir kez geldiğini belirtirken, ilçe hakkında net fikrinin zamanla oluşacağını ifade etti.
TBMM’DE YAKIN KORUMA AMİRİ GÖREVİNDE BULUNDU
1993 yılında mezun olduktan sonra 6 yıl boyunca Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne görev yaptığını belirten Yırtar, 1999-2002 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Yakın Koruma Ekip Amiri olarak görev aldığını dile getirdi.
YURT DIŞINDA DA GÖREV ALDI
2002-2005 yılları arasında Dış İşleri Bakanlığı Frankfurt Baş Konsolosluğu’nda Güvenlik Ateşesi olduğunu kaydeden Kadir Yırtar, bu görevinin ardından Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı’nda çalıştığını dile getirdi.
Yırtar, bu görevinin ardından Kahramanmaraş’a atandığını belirterek, "Burada sırasıyla Çocuk Şube, Önleyici Hizmetler, Trafik Şube ve son olarak Asayiş Şube’de görev yaptım. Kahramanmaraş’tan sonra da Tekirdağ’a atandım. Tekirdağ il merkezinde ilk olarak Trafik Tescil Denetlemede, son bir yıldır da Asayişte görev aldım" ifadelerine yer verdi.
EKSİKLİK VARSA GİDERECEĞİZ
Çerkezköy’de güvenlik hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yırtar, Çorlu’ya atanan Çerkezköy eski Emniyet Müdürü Cemal Dalman’ın açtığı yolda ilerleyeceklerini ve güvenlik anlamında eksiklik varsa bunları gidereceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.