Emniyet teşkilatı iftarda buluştu

Çerkezköy Emniyet Güçlerini Destekleme ve Güçlendirme Derneği, emniyet teşkilatı mensuplarıyla emeklilerini iftarda buluşturdu.

Emniyet teşkilatı iftarda buluştu
12 Eylül 2009 Cumartesi 00:00

Kızılpınar Trakyum Et Lokantası’nda düzenlenen iftar programına Çerkezköy Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ogan, Emniyet Amiri İzzet Ersoy, İlçe Trafik Şube Müdürü Kemal Şişman,  Çerkezköy İlçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Kuş, Eski Emniyet Amirleri Haydar Arslan, Murat Kılıç, aktif ve emekli polis şefleri, polisler ve Çerkezköy Emniyet Güçlerini Destekleme ve Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece katıldı. İftara şehit ve gazi polis aileleride katıldı.
İftarda emekli polislerle yakından ilgilenen Çerkezköy Emniyet Güçlerini Destekleme ve Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece ve İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, iftar ve sonrasında şehit ve gazi polis yakınlarına da özel ilgi gösterdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.