Emniyet'e destek geliyor

Yaptığı çalışmalı başarılar ile vatandaşlardan takdir toplayan ve suçlulara göz açtırmayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni takviye polisler atanıyor.

Emniyet'e destek geliyor
06 Ağustos 2007 Pazartesi 06:36

TOPLAM POLİS SAYISI 107 OLACAK

15 ile 20 gün içerisinde yeni tayin döneminde yapılan atamalar ile yeni memurların Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevlerine başlayacaklarını belirten Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Tayin dönemi olması nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüze yeni polis memuru ataması yapıldı. Böylelikle Müdürlüğümüz daha aktif olacak, suç ve suçlularla mücadelede de daha bir artış olacak. Şuanda İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde 97 polis memurumuz görev yapmakta. Yeni gelecek olan polis memurları ile birlikte toplam sayı 108 olacak. Ancak bir memurumuz da tayin olduğu için gidecek ve sayı 107'de kalacak" dediler.

Yeni gelecek polisler ile birlikte polis sayısının 107'e çıkacağını belirten Emniyet yetkilileri şunları söylediler:

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Yeni gelecek olan 1'i bayan toplam 11 polis memurunun görev dağılımı, Müdürlüğümüz'de göreve başladıklarında ihtiyaç olan birimlere ve memurların sınıflarına göre yapılacak. Çerkezköy'ün nüfusuna paralel olarak yapılacak olan atama ile birlikte Emniyet Müdürlüğümüzün aktifliği ve suç ile mücadelesi artacak. 15 ile 20 gün içerisinde göreve başlayacak olan memurlarla birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde 1 Emniyet Müdürü, 1 Başkomiser, 1 Komiser ve 104 Polis Memuru olmak üzere toplam 107 personel Çerkezköy halkının güvenlik ve asayişini sağlayacak" şeklinde açıklamada bulundular.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE İZNE AYRILDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcılığı görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanalı 1 sene olmasına rağmen yaptığı bazı başarılı çalışmalar, suç ve suçlular ile mücadele de gösterdiği kararlılık nedeni ile aldığı başarılı sonuçlarla bilinen İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ın da senelik izne ayrıldığı öğrenildi.

Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ın izinde olduğu süre boyunca yerine TEM Büro Amiri Başkomiser Kemal Şişman'ın vekalet edeceği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.