EMO İstanbul seçiminde Trakya temsilcilikleri büyük rol oynadı

EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesinin 41. Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut Başkan Erol Celepsoy’un güven tazelediği seçime Trakya’da bulunan temsilciliklerden büyük katılım sağlandı. 1776 oyla seçilen Erol Celepsoy’u destekleyen Trakya Bölgesi temsilcilikleri Genel Kurul’dan zaferle ayrılırken, seçimin ardından Çerkezköy OSB’de bulunan Parıltım Restaurant’ta kutlama yemeği düzenlendi.

EMO İstanbul seçiminde Trakya temsilcilikleri büyük rol oynadı
27 Şubat 2018 Salı 19:25

DİVAN KURULU OLUŞTURULDU
EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) İstanbul Şubesinin 41. Genel Kurulu hakkında bilgilendirmede bulunan EMO Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Çuhadaroğlu, “Gündem gereği yapılan Divan seçimleri sonucunda; Divan Başkanlığına Cemil Kocatepe divan başkan yardımcılığına Bilgin Akbal yazmanlıklarına ise Asuman Yıldırım ve Aydın Tokdemir getirildi. Divan seçiminin tamamlanmasından sonra İstiklal Marşı eşliğinde saygı duruşu gerçekleştirildi.
KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI
Komisyonların seçiminin yapılmasının ardından Şube Yönetim Kurulu, Şube Denetçileri ve Oda Genel Kurulu Delege Asıl ve Yedek Adayları belirlendi ve daha sonra diğer gündem maddeleri de gerçekleştirilerek genel kurul tamamlandı. 
EROL CELEPSOY 1776 OYLA YENİDEN BAŞKAN
Şube seçimlerinin de tamamlanmasıyla Erol Celepsoy ile başlayan liste 1776, Dağıstan Bekiroğlu ile başlayan liste 832, Şenol Aslan ile başlayan Birlikte Değişim (Meslekte Birlik) listesi 1092 oy aldı. Seçimi yeniden kazanan Demokrat Mühendisler tüm üyelerine teşekkür etti ve daha güçlü bir EMO için tüm üyelerini birlikte çalışmaya davet etti.
TRAKYA TEMSİLCİLİKLERİ SEÇİMDE BÜYÜK ROL OYNADI
Yaklaşık 370 oyla desten verdikleri Erol Celepsoy’un yeniden başkan seçilmesinin ardından; EMO Çerkezköy, Çorlu, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Keşan Temsilciliği üyeleri, Çerkezköy OSB’de bulunan Parıltım Restaurant’ta kutlama yemeğinde bir araya geldik.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.