Emre Tilev Çerkezköy’de eğitim verecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) üyelerine yönelik olarak her yıl ücretsiz düzenlediği eğitimlerin 2016 programı devam ediyor. Bu yılki sekizinci eğitimin konusu ‘Etkin Konuşma ve Diksiyon’

Emre Tilev Çerkezköy’de eğitim verecek
02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:39

KONFERANS SALONU'NDA GERÇEKLEŞECEK

ÇTSO'nun üyelerine yönelik ücretsiz düzenlediği eğitimler devam ediyor. 2016'nın ilk eğitim programı olan ve Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan 10 eğitimlik programın sekizinci eğitimi 5 Nisan Perşembe günü saat 09.30 – 12.30 arasında ÇTSO Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. 

KONU: ETKİN KONUŞMA VE DİKSİYON

CNN Spor Editörü Emre Tilev’in konuşmacılığında verilecek olan eğitimin konusu ‘Etkin Konuşma ve Diksiyon'. Eğitimin içeriğinde ‘Ses, diksiyon,fonetik, boğumlama,söyleniş bozuklukları, vurgu, soluma, tınlatıcılar' gibi alt başlıklar yer alıyor. 

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

Eğitimler ücretsiz olup, öncelik Çerkezköy TSO üyeleri olmak üzere katılmak isteyen herkese açık. Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yoluyla ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.