En baba tavlacılar belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla “En Baba Tavlacıları Arıyoruz” sloganı ile düzenlenen tavla turnuvası, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Turnuvaya katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, üçüncü turda rakibine elendi.

En baba tavlacılar belli oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2019 Cuma 14:04

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü nedeniyle tavla turnuvası düzenlendi. Belediye Başkanı Vahap Akay da turnuvaya katılarak, tüm katılımcılara başarılar diledi. İlerleyen günlerde daha güzel etkinliklerle vatandaşı buluşturacaklarını ifade eden Başkan Akay, tüm katılımcılara teşekkür etti.
AKAY TURNUVAYA VEDA ETTİ
Turnuvada Başkan Akay ilk turda rakibi Gürsel Tunçbilek’le eşleşti. İlk 2 oyundan mağlup ayrılan Akay, sonraki 3 oyunu kazanarak ilk turda rakibini eledi. Sonrasında Sabri Aksu ile eşleşen Başkan Akay, yine 2-0 geriye düştü. Sonrasında bir mars ve bir düz oyunla 3-2’lik skorla rakibini mağlup eden Akay 3. Tura çıktı.  Burada Hamit Şimşek’le eşleşen Başkan Akay, rakibine 3-0 mağlup oldu. Rakibine başarılar dileyen Başkan Akay, birbirinden çekişmeli geçen müsabakaları izledi.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Turnuvanın finali 5 oyun üzerinden yapıldı. Finalde Burhan Kımık’ı 5-2 mağlup eden Çağatay Çiçeklitaş birinci olurken; İbrahim Halil Çabuk da 3’üncü oldu. “En Baba Tavlacıları Arıyoruz” sloganı ile düzenlenen Tavla Turnuvası sonunda kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Babalar Günü’ne özel düzenlediğimiz turnuvamıza katılan herkese teşekkür ediyor; turnuvada dereceye girenleri de tebrik ediyorum. Daha geniş katılımlı turnuvalarda buluşmak ümidiyle, herkese saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. Turnuvada ilk üçe giren Çağatay Çiçeklitaş, Burhan Kımık ve İbrahim Halil Çabuk’a kupa, madalya ve birer adet tavla takımı hediye edilirken; turnuvaya katılan herkese de katılım belgesi verildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.