En düşük teklif yaklaşık maliyetin üzerinde

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 'İki tabaka astarlı bitümlü sathi kaplama ihalesi'ne iki firma katılırken, 107 bin 193 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe verilen en düşük teklif 127 bin TL oldu

En düşük teklif yaklaşık maliyetin üzerinde
15 Temmuz 2011 Cuma 00:00

İKİ FİRMA KATILDI
Belediye İhale Komisyonu tarafından yapılan 'İki tabaka astarlı bitümlü sathi kaplama ihalesi'ne iki firma katıldı. 107 bin 193 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe ihaleye katılan Zay İnşaat 142 bin 100 TL'lik bir teklif verirken, ihaleyekatılan bir diğer firma olan Tek Asfalt ise 127 bin TL'lik teklifi ile en düşük teklifi veren firma oldu.
BİR İLK YAŞANDI
İhale Komisyonu'nun teklifleri okumasının ardından ihale sona ererken, Çerkezköy Belediyesi'nin son yıllarda yaptığı ihalelerinde bir ilk yaşandı. İlk kez bir ihalede en düşük teklif yaklaşık maliyetin yaklaşık %20 fazlası olurken, ihale ile ilgili son kararı İhale Komisyonu'nu ve Belediye Başkanı verecek.
ÇALIŞMA NEREDE YAPILACAK?
Eğer ihaleyi onaylanıp Tek Asfalt işi alırsa 20 gün içerisinde Ambardere Mevkii'nde bulunan Göknar Caddesi'nde 20 iş gününde 'İki tabaka astarlı bitümlü sathi kaplama' yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.