En görkemli düğün

Can Sünnet Kliniğinin sahibi Metin Dönmez’in gönüllü ve tek sponsor olarak düzenlediği Toplu Sünnet şöleni geçtiğimiz gün görkemli bir şekilde gerçekleşti.

	En görkemli düğün
01 Eylül 2007 Cumartesi 08:26

Lemar Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni öncesi düzenlenen etkinlikler ise aileleri ve sünnet olan yaklaşık 100 çocuğu mest etti.

İLK ŞAHSİ TOPLU SÜNNET

Özel Can Sünnet Kliniğinin sahibi Metin Dönmez tarafından düzenlenen ve ilk şahsi toplu sünnet töreninde yaklaşık 100 çocuk sünnet edildi.

Düğün töreninden 10 gün önce, isimleri daha önceden belirlenen ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet eden Metin Dönmez’in organize ettiği toplu sünnet şöleni 30 Ağustos Zafer Bayramında gerçekleştirildi. Saat 16.00’da Merkez Osmanlı Camiinde okutulan mevlit ile başlayan toplu sünnet şöleni kurban kesimi ve sünnet konvoyu ile devam etti.

Sünnet olan çocukların Cinemy’da film seyretmelerinin ardından Lemar düğün salonunda çocuklara yemek verildi. İlk şahsi toplu sünnetin görkemli ve kalabalık düğünü ise akşam 20.00 saatlerinde başladı.

BÖYLE KALABALIK DÜĞÜN GÖRÜLMEDİ

1500’ün üzerinde davetlinin katıldığı düğün töreninde CHP Tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

YENİ ERKEKLER MEYDANLARDA

Lemar Düğün Salonunda düzenlenen toplu sünnet şöleninde bir konuşma yapan Özel Can Sünnet Kliniğinin sahibi Metin Dönmez gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni dolayısı ile son derece mutlu olduğunu belirterek ‘’Öncelikle Türk Milletinin zafer günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarım. Tüm ulusumuzun Zafer Bayramı kutlu olsun.

İlk şahsi toplu sünnet şöleni olan düğünümüze katılım oldukça yoğun oldu. Açıkçası bu kadar kalabalığı bizde beklemiyorduk. Zaten ilk başta sünnet edilecek çocuk sayısını 60 ile 70 arası olarak belirlemiştik. Ancak gerçekten ihtiyaç sahibi olanları da geri çevirmedik ve yaptıkları başvuruları kabul ettik. Bugüne kadar yaklaşık 100 tane çocuğumuzu sünnet ettik ve bu düğünü hazırladık. Bilindiği gibi erkek çocukları için sünnet ve askerlik biz Türk Milletinde çok önemlidir. Bizde bu çocuklarımızın ilk önemli olan geleneğini yerine getirmenin keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni erkekler meydanlarda göğüslerini gererek dolaşacaklar. Geriye bir tek askerlikleri kaldı, inşallah onu da artık kendileri tamamlayacaklar’’

HAYIRLI OLSUN

‘’Düğün törenimizden yaklaşık 10 gün önce çocuklarımızı sünnet ettik. Kurban kesimi, mevlit, sünnet çocuklarına sinema keyfi, konvoy ve yemeğin ardından düğünümüzü başlattık. Son derece güzel bir tören oldu. Ben burada özellikle büyük bir cesaret örneği göstererek toplu sünnet şölenimize katılan aileleri ve biricik yavrularımızı kutluyorum.

Ayrıca düğünümüze katılımda inanılmaz kalabalık ve yoğun oldu. Düğünümüze katılan herkese ve bizlerle birlikte olan dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu sünnet şölenini geleneksel hale getireceğiz ve her yıl düzenleyeceğiz. Sünnet çocuklarının ailelerine ve evlatlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve hayırlı olsun diyorum’’ dedi.

NAFİZ ŞOV COŞTURDU

Özel Can Sünnet Kliniği sahibi Metin Dönmez’in konuşmasının ardından ise takı törenine geçildi. Oldukça kalabalık ve yoğun bir katılım ile düzenlenen sünnet töreninde takı töreninin ardından ise daha sonra eğlenceye geçildi. Halk Oyunları ekibi gösterileri ile başlayan düğün birbiri ardına çıkan şarkıcıların söylediği şarkılar ile devam etti. Oyun havalarının ile eğlenen davetliler özellikle piyanist şantör Nafiz ile adeta coştular. Yaptığı sahne şov, söylediği birbirinden güzel ve hareketli parçalar söyleyen Piyanist şantör Nafiz’in ardından ise sahneye Safiye ve Devlet Sanatçısı Sami Aksu çıktı.

Her iki şarkıcının da söylediği birbirinden güzel ve hızlı parça ile coşan davetliler unutulmayacak bir gece yaşadılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.