En güzel vekil Çerkezköy'den

Hürriyet Gazetesi'nde çıkan Pazar ekinde, son dönem milletvekilleri ile ilgili bir haber yer aldı

En güzel vekil Çerkezköy'den
13 Nisan 2015 Pazartesi 18:42

 EN GÜZEL CANDAN YÜCEER

 

Hürriyet Gazetesi’nin çıkan Pazar ekinde, son dönem milletvekilleri ile ilgili bir haber yer aldı. Nuray Babacan ve Bülent Sarıoğlu imzalı  ‘Son Meclis’in 21 İkonu’ başlıklı  haberde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer için ‘ Farklı bir aura, en güzel Candan Yüceer‘ değerlendirmesi yapıldı

 

Bir buçuk sayfa tutan haberde Candan Yüceer için şunlar yazılı, "Sahada zor şartlarda bile kendine özen göstermesinin yanı sıra her daim güler yüzlü, sıcak yaklaşımıyla ‘güzellikte’ rakiplerinin birkaç adım önüne geçti. Seçmenlerine samimi yaklaşımı, sıcak diyalog kurma becerisi hekimlik başarısının da sırrı olabilir. Fiziki güzelliği taçlandıran ‘aura’ varsa kendisinde mevcut olduğu kesin. Önseçimde aldığı sonuçla seçim çevresini ihmal etmediğini de gösterdi"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.