En küçük AK Partili!

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Kadın Kolları’nı ziyarete gelen Bahar Aksoy’un minik kızı Burcu Alev’i kucağına alarak, bu sözlerle sevdi. Burcu Bebek ile objektiflerimize poz veren Yeşil, seçim çalışmalarını değerlendirdi…

En küçük AK Partili!
07 Ağustos 2014 Perşembe 07:16

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Pazar günü ilk kez halk oylamasıyla yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını vurguladı. Partisinin Kadın Kolları Başkanlığı’nda çok sayıda kadınla birlikte seçim etkinlikleriyle ilgili çalışma yürüten Nuran Yeşil, ziyarete gelen bir Ak Partili annenin minik kızını kucağına alarak, seçim öncesi zafer pozu verdi.
BAŞBAKANIMIZA SEVGİ BÜYÜK
Ramazan ayından beri Ak Parti Kadın Kolları olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandıklarına dikkat çeken Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, “Cumhurbaşkanlığı seçim startı verildiğinden beri, sayın Başbakanımızın adaylığını açıkladığı günden itibaren çalışmalarımıza başladık. Ramazan’da çeşitli sosyal etkinliklerimiz, ev ziyaretlerimiz oldu. Biz zaten Kadın Kolları olarak sürekli halkımızın içinde, vatandaşlarımızla yakından ilgileniyoruz. Özellikle kadın kolları olarak kadınlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bizim seçim dışında kadınlarımızla büyük bir yakınlaşmamız var. Ancak seçim nedeniyle son günlerde bu yakınlaşma daha da ivme kazanmış bulunuyor” dedi.
KADINLAR ERDOĞAN DİYOR
Başkan Yeşil, son iki güne girilen seçimde kadın kolları olarak sahada daha çok bulunduklarına dikkat çekerek, “Erkekler kahve ziyaretleri yapıyor. Biz kadın kolları olarak da çay bahçelerini ve cafeleri ziyaret ediyoruz. Kadınlar Recep Tayyip Erdoğan diyor başka bir şey söylemiyor. Daha dün akşam bir çay bahçesinde sadece iki kişi oy vermeyeceğiz dedi. Diğerlerinin tamamı, ‘Bizim oyumuz başbakanımıza’ dedi. Şu an için Recep Tayyip Erdoğan seçimi almış durumda” iddiasında bulundu.
ARTIK MAAŞ ALIYORLAR
Kadınların Başbakan Erdoğan’dan memnuniyetini dile getiren Nuran Yeşil, “Kadınlarımız artık maaş alıyor. Dul kadınlara biliyorsunuz, hükümetimiz maaş bağladı. Bu yüzden ‘Kadınlar artık bizimle evlenmek istemiyor, çünkü maaşları var.’ diye kızan erkekler var. Ayrıca özürlü anneleri çok memnun. Başbakanımıza dua ediyorlar. Özürlü maaşı alarak çocuklarına rahat bir şekilde bakıyorlar. Kadınlarımız, bütün bu imkanlara Başbakanımız döneminde kavuştuklarını söylüyorlar. Başbakanımızın broşürlerini verdiğimizde hemen kalplerine götürüyorlar” açıklamalarını yaptı.
YEŞİL’DEN SEÇİM POZU
Bu arada partideki Kadın Kolları Birimi’nde yönetimindeki kadınlarla birlikte seçim hazırlıkları ve çalışmaları yürüten Nuran Yeşil, bir Ak Partili annenin bebeğini kucağına alarak seçim pozu verdi. Bahar Aksoy’un minik kızı Burcu Bebeği kucağına alan Yeşil, “En küçük Ak Partili” sözleriyle sevdi.
Partili kadınlara rehavet uyarısında da bulunan Nuran Yeşil, “Ağustos ayındayız. Havalar çok sıcak. Herkes tatilde. Nasıl olsa seçimi alacağız demeyelim. Herkes sandığa gitsin”diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.