Enes Köse Türkiye 1.'si oldu

Özel bir yayın evinin düzenlemiş olduğu deneme sınavına katılan İrfan-Fatma Mandalı İlköğretim Okulu 3/A Sınıfı öğrencilerinden Enes Köse Türkiye Birincisi olmayı başardı.

Enes Köse Türkiye 1.'si oldu
17 Nisan 2010 Cumartesi 00:00

    Daha önceki aylarda yapılan sınavda Türkiye ikincisi olan Enes Köse söz verdiği ve hedeflediği gibi Türkiye Birincisi olmayı başardı. 25991 öğrencinin katıldığı sınavda 3. sınıflarda  Türkiye birincisi olan Enes Köse, "Çok mutluyum. Hedefimi yakaladım. Sınıfımızda 61 kişi olmamıza rağmen , öğretmenimiz konuları oyunlarla, bizi eğlendirerek öğretiyor. Sorular karşıma çıkınca da hemen hatırlıyorum. Öğretmenime gayret ve çabalarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
    Aynı sınıftan Türkiye dereceleri yapan, Beyzanur Çatkı, Beyza Özgerçek, Gülbeyaz Mert , Yahya Fuat Gökkuş, Sefa Köse, Selin Yarım, Bahar Başoğlu, Melike Nur Zeybek, İremnur Soylu isimli öğrenciler de  kendi başarılarından ve sınıf olarak Türkiye geneli başarılarından  dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler.  
    TÜRKİYE 1.'si olan Enes Köse’ye hediyesiniOkul Müdürü Zeki Altunbaş verdi ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.  
Aynı sınavda Türkiye genelinde kırkbeşinci olan Beyzanur Çatkı hediyesini sınıf öğretmeninden aldı. Diğer öğrencilerde ödüllerini okulda görev yapan farklı öğretmenlerin ellerinden aldılar.

TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE YAĞMURU
    Ayrıca Türkiye Birincisi olan Enes Köse ve yine aynı sınıftan derece yapan diğer öğrenciler hediye yağmuruna tutuldu. Aldıkları hediyeleri taşımakta zorlanan Türkiye birincisi Enes Köse başarılı olmanın keyfini kendi şubesi olan 3/A Sınıfındaki diğer arkadaşları ile çıkardı. Hediyeler okulda yapılan törende öğrencilere verildi.
    İrfan-Fatma Mandalı İlköğretim Okulu Okul Müdürü Zeki Altunbaş, okulun en kalabalık sınıfı olan 3/A Sınıfının bu gayret, örnek davranış ve başarısından dolayı öğretmen, öğrenci ve velilerini kutladı.
Yayınevinin verdiği başarı belgesini de büyük bir gururla alan öğrenciler çok mutlu  oldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes köse - 7 yıl önce
kendisi benim