Engelleri birlikte ortadan kaldıralım

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede ikamet eden ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 3 vatandaşa tekerlekli sandalyelerini teslim etti

Engelleri birlikte ortadan kaldıralım
29 Ağustos 2018 Çarşamba 10:10

GEREKLİ DESTEĞİ VE ÖNEMİ HER ZAMAN VERMELİYİZ
Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan ve Kapaklı’da ikamet eden Nermin Yıldız, Emine Duran ve Hayriye Yalçınkaya’ya tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.” dedi.

HER SAĞLIK BİREY DE BİRER ENGELLİ ADAYIDIR
Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların daima yanında olduklarını belirten Başkan Mandalı, "Daha önce bizlere dilekçe ile müracaat eden 3 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.