Engelli vatandaşlara Kumbağ gezisi

Kapaklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçede ikamet eden 22 engelli vatandaşı, Kumbağ gezisine gönderdi.

Engelli vatandaşlara Kumbağ gezisi
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:09

EVLERİNDEN TEK TEK ALINDILAR
Kapaklı Belediyesi ilçe sınırları içinde ikamet eden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyesi 22 engelli vatandaşı Kumbağ  gezisine gönderdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Belediyemizden engelli kardeşlerimize Kumbağ  gezisi düzenlenmesi için talepte bulunduk. Konuyu Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da ilettik. Başkanımız sağolsun gerekli talimatları vererek bu isteğimizi kabul etti. İlçemizde ikamet eden 22 engelli vatandaşımızı tek tek evlerinden alarak, tüm engelli kardeşlerimizin görmek istediği Kumbağ'a gönderdi” dedi.
ENGELLİ VATANDAŞLAR GEZİDEN MUTLU DÖNDÜ
Kumbağ'da İstanbul Gaziosmanpaşa özürlüler kampına misafir olduklarını ifade eden Çakan, “Kampta Türkiye'nin her bölgesinde 125 kişilik ekiple tanışmış bulunduk. Bir günde olsa o günde birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulduk. Beraberce denize  girildi yemekler yendi. Akşam Kapaklı'ya geri dönerken engelli vatandaşlarımızın  geziden  çok memnun kaldıkları yüzlerindeki ifadeden okunuyordu” açıklamasında bulundu.
BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da desteklerinden dolayı teşekkür eden Hayati Çakan, “Bizlere her konuda destek olan başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Her zaman bizlerin yanında oldular'' diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.