Engelliler indirimli elektrik talebinde bulundu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Trakya Elektrik Dağıtım Müdürlüğü’ne bir dilekçe yazarak Çerkezköy’de yaşamakta olan engelli aileleri için elektriği indirimli kullanma talebinde bulundu

Engelliler indirimli elektrik talebinde bulundu
17 Ekim 2014 Cuma 08:12

948 ÜYEDEN OLUŞAN BİR ŞUBEYİZ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi tarafından Trakya Elektrik Dağıtım Müdürlüğü’ne yazılan dilekçede “Bizler Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu olarak 8 yıl önce kurulmuş bir dernek şubesiyiz. Kurulma amacımız ilçemizde ki engelli arkadaşlarımızın ve ailelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve daha iyi yaşam alanları sağlayarak kendimizle ve çevremizle barışık hep beraber yaşayabileceğimiz alanlar yaratmaktır. Şu an 948 üyeden oluşan bir şubeyiz” ifadelerine yer verildi.

KAPAK KAMPANYASI TÜRKİYE’YE YAYILDI
Dilekçe’de ayrıca “Yaptığımız kampanyalarla özellikle bizim şubemizin başlattığı kapak kampanyası ile Türkiye yayılarak destek gören bu proje ile evlerinden çıkamayan engellilere tekerlekli sandalye ve akülü sandalyelerle buluşturarak arkadaşlarımızı kapalı kalan evlerinden dışarıya çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yine engelli arkadaşlarımızdan oluşan folklor ekibimiz, tiyatro ekibimiz, semah ekibimiz ve de Türk sanat müziği koromuzla da gurur duymaktayız. Yaptığımız gösterilerde ki halkımızın coşkusu bizleri mutlu etmektedir. Engelli arkadaşlarımıza yaşama sevinci vermektedir” denildi. 

ELEKTİRİĞİ İNDİRİMLİ KULLANMALARINI İSTİYORUZ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Dernek olarak engellilerden ve ailelerden yoğun istek üzerine engellilerimiz ve engelli aileleri için, Trakya Elektrik Dağıtım Müdürlüğü’nden, elektriği indirimli kullandırmalarını istiyoruz. Bu konuya duyarsız kalınmayacağını düşünerek gereğinin yapılmasını arz ediyoruz” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.