ENGELLİLER NİSAN AYINDA DOĞANLARI KUTLADI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin başlattığı 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında nisan ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Bu ayki doğum günü partisini Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay üstlendi. 41 engelli için Dernek Binası'nda düzenlenen doğum günü kutlamasına Belediye Meclis üyeleri katıldı

ENGELLİLER NİSAN AYINDA DOĞANLARI KUTLADI
15 Nisan 2014 Salı 07:45

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, yeni binasında dernek üyeleri için 'Doğum günü' partileri düzenlemeye devam ediyor. Dernek nisan ayında doğan 41 kişi için doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisini bu kez Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay üstlendi.
NİSAN AYINDA DOĞAN 41 KİŞİ İÇİN PASTA KESİLDİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya doğumgünü partisinde yaptığı konuşmada dernek olarak her ay üyelerinin doğum gününü kutladıklarını hatırlatarak, nisan ayının doğum günü partisinin 41 dernek üyesi için olduğunu kaydetti. Çetinkaya, "41 kere maşallah ile bu ay geldik."dedi. Bu ayki doğum günü partisini yeni Belediye Başkanı Vahap Akay'ın üstlendiğini hatırlatan Hayrettin Çetinkaya, "Başkanımıza teşekkür ederim."diye sözlerini tamamladı.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ndeki doğum günü kutlamasına Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri Ayfer Dönmez, Rağbet Erol, Nedim Yılancı, Binali Etyemez, Funda Serfice, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, engelliler ve aileleri katıldı. Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın daveti üzerine yeni Meclis üyesi seçilen Ayfer Dönmez, Rağbet Erol, Nedim Yılancı, Binali Etyemez, Funda Serfice birer konuşma yaptı. Meclis Toplantısı nedeniyle Belediye Başkanı Vahap Akay'ın programa katılamadığını belirten CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez, "Hayrettin Bey'i çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Belediye Başkanımızın selamını getirdim. Bugün tesdüf oldu. İlk Belediye Meclis toplantımız var. Yoğunluğu nedeniyle katılamadı. Ben herkese mutluluklar diliyorum. Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum. Bundan sonra hep yanınızda olacağız."diye konuştu.
PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER
Konuşmaların ardından 41 engelli için hazırlanan doğum günü pastasını engelliler, ailileri ve belediye meclis üyeleri hep birlikte kesti. Katılımın yoğun oluduğu doğum günü partisinde engelliler daha sonra gönüllerince eğlendi. Canlı müzik yapılan programda misafirlere pasta, kurabiye ve soğuk içecekler ikram edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.