Engelliler öğretmenlerini unutmadı

Engelliler, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde folklör ve tiyatro dersleri veren öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çiçeklerle kutladı

Engelliler öğretmenlerini unutmadı
27 Kasım 2012 Salı 08:24

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde düzenlenen bir programla 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Dernek üyeleri, folklör ve tiyatro dersleri veren öğretmenler Furkan Alışık ve Zeynep Kısmet'e çiçek veren öğretmenler gününü kutladı. ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADILAR Çerkezköy Sakatlar Derneği'nde haftanın üç günü folklör ve tiyatro dersleri veren öğretmenler Furkan Alışık ve Zeynep Kısmet, öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmadı. Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında dernekte toplanan engelliler, öğretmenleri Furkan Alışık ve Zeynep Kısmet'e çiçek vererek gönül aldı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Sakine Arslan, "Üç yıldan beri üyelerimize öğretmenlik yapan Furkan Bey ve Zeynep hanıma çok teşekkür ediyoruz. Haftada üç gün engellilerimize folklör ve tiyatro dersleri veriyorlar. Öğretmenler gününü en güzel temennilerimizle kutluyoruz."dedi. Öğrencilerinin ellerinden çiçek alan Furkan ve Zeynep öğretmen, "Bu anlamlı günde bizi unutmadıkları için çok teşekkür ediyoruz."dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.