Engelliler şimdi daha mutlu

Çerkezköy Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Çerkezköy Sağırlar ve Gençlik Spor Kulübü Derneği’ne dernek binası için yer tahsis edilmesinin ardından Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki Fatih Kavşağı Parkı’nda tahsis edilen dernek binasının açılışı yapıldı.

Engelliler şimdi daha mutlu
18 Mart 2019 Pazartesi 17:56

DERNEK BİNASI TAHSİS EDİLDİ
Dernek binasının açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altıner Seçkin, Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi adayı Koray Malkoç, dernek üyeleri ve aileleri katıldı. Başkan Vahap Akay “Yaklaşık 2 ay önce ocak ayı içerisinde arkadaşlarımızın derneğini ziyaret ettik. Çok güzel bir misafirperverlik ile bizi karşıladılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. O gün o güzel birliktelik birbirimize yakınlaşmamız ile sıcak bir birliktelik çıkardılar bize ve bizde o birliktelikte bir söz vermiştik ve dedik ki; biz derneğimize Çerkezköy belediyesi olarak destek olacağız. Şubat ayı meclisinde bütün meclis üyesi arkadaşlarımın hepsinin oy birliği ile burada ki alanı cüzi bir miktar karşılığında deneğimize tahsis ettik. Ve kısa bir hazırlık aşamasından sonra burada böylesine güzel bir ekiple, böylesine güzel bir havada kıymetli ailelerimiz ile kıymetli ailelerimiz ile beraber bu güzel alanın kulübümüzün arkadaşlarımızın bir araya geleceği aileleri ile beraber bir araya geleceği böylesine güzel bir alanın açılışında hep beraber bulunuyoruz. Burada olmak sizlerle beraber olmak bu güzel alanı sizlerle birlikte yaşıyor paylaşıyor olmak ailelerimiz ile birlikte olacağımız bu güzel alanda bu açılışı yapmak bizim için ayrıca gurur ayrıca mutluluk. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Yine hep beraber, yan yana oluruz, kol kola oluruz, omuz omuza oluyoruz diyorum bir kere daha hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
ÇİĞ KÖFTE YEDİLER
Açılış konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, protokol üyeleri ve dernek üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninde dernek üyesi tarafından yapılan çiğ köfteyi yiyen Başkan Akay, dernek üyeleriyle de selfie çekmeyi de ihmal etmedi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.