Engelliler 'Yaza Merhaba' dedi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bu sene ikincisini düzenlediği 'Yaza Merhaba' gecesiyle üyelerini bir araya getirdi. Dernek Binası önünde düzenlenen gecede engelli vatandaşlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler

Engelliler 'Yaza Merhaba' dedi
09 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 'Yaza Merhaba' gecesi düzenleyerek üyelerinin doyasıya eğlenmesini sağladı. Dernek Binası önünde yapılan kutlamamda gösterileriyle izleyenlerden büyük alkış alan folklor ekibine, başarı performanslarından dolayı karneleri teslim edildi.


Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 'Yaza Merhaba Gecesi' düzenleyerek üyelerinin doyasıya eğlenmesini sağladı. Dernek Binası önünde yapılan kutlamamda gösterileriyle izleyenlerden büyük alkış alan folklor ekibine, başarı performanslarından dolayı karneleri teslim edildi.
Engellilerin gönüllerince oynayıp eğlendiği 'Yaza Merhaba Gecesi'nin açılış konuşmasını Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya gerçekleştirdi.
ÇETİNKAYA ENGELLİLER MERKEZİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Konuşmasına Sakatlar Derneği Üyelerine hayata geçirmek istedikleri engelliler merkezi hakkında bilgi vererek başlayan Çetinkaya, şu şekilde konuştu:
"Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı ile birlikte Belediye Başkanımız Ali Ertem ile görüşmemizi gerçekleştirdik. İçinde havuz, hamam, spor merkezi, masaj salonu, sinema salonu, tiyatro salonu, toplantı salonu, düğün salonu, dükkanlar, medikalcilar, protez ve ortezlerin kullanılmasını sağlayıcı iş yeri, binanın idare merkezi, engellilerin ve ailelerinin zaman geçirebilecekleri lokal, kütüphane, pastane ve internet alanları, okuma yazma, bilgisayar, ahşap boyama, enstrüman, fason iş üretme ve biçki dikişi kurslarının olacağı projeyi kendisine sunduk. Başkanımız projeye olumlu yaklaştı ve projenin hayata geçirilebileceğini belirtti.
SORUNLARIMIZ BÜYÜK ÖLÇÜDE ORTADAN KALKACAK
Bu projemiz hayata geçtiğinde bölgemizdeki engellilerin sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldırmış olacağız. Çünkü bu projenin içinde engellileri üretime yönelten kurslarımız ve çalışmalarımız olacak. Bu merkezimizde yapacağımız fason işlerle engellilerin ekonomik yaşama katkı koymalarını da sağlayacağız" dedi.
FOLKOR EKİBİNE KARNE VERİLDİ
Misafirlere etli pilav ve ayran ikram edildiği gecede Sakatlar Derneği’nin Folklor Ekibi de sahne aldı. İzleyenlerden tam not alan Folklor ekibine, başarılı performanslarından dolayı karneleri takdim edildi. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engellilerin görülmeye değer eğlencesi, çevredeki bölge sakinlerince büyük ilgiyle takip edilirken, program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Geceye katılan engelliler ve aileleri gönüllerince eğlenmenin verdiği keyifle yaza merhaba gecesinden ayrıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.