Enis Sülün'e büyük destek

Bir işadamının Seymenler Köyü'nde bulunan çiftliğinde Demokrat Parti Milletvekili Adayı Enis Sülün'e destek amacı ile düzenlenen yemeği çok sayıda fabrikatör, işadamı ve bürokrat katıldı. Yemeğe Demokrat Parti Milletvekili Adayları TV programı olan Müjdat Güler dışında tam kadro katılırlarken, gecede bir konuşma yapan DP Milletvekili Adayı Enis Sülün,yemeğe katılan sanayicilere teşekkür ederek, desteklerinden dolayı çok müteşekkir olduğunu ifade etti.

Enis Sülün'e büyük destek
03 Temmuz 2007 Salı 08:25

KİMLER VARDI?

Çorlu'nun Seymenler Köyü'nde bulunan bir işadamına ait Delibaş Çiftliği'nde düzenlenen ve 200'e yakın seçkin sanayici, işadamı ve sivil toplum örgütü temsilcisinin katıldığı Demokrat Parti Adayı Enis Sülün'e destek yemeğine ilçemizden Ç.T.S.O. eski Başkanı Ömer Kılınç, Ç.T.S.O. Meclis Üyesi Ahmet Tever, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri İlknur Özsoy ve İrfan Kurt'un yanısıra Veliköy ve Çerkezköy'den fabrikatörler katıldı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gecede bir konuşma yapan DP Adayı Enis Sülün, işadamlarının ve sanayicilerin bu jestini hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Böyle bir organizasyon düzenleyip, beni onore ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Parti ayrımı yapmaksızın buraya gelen dostlarıma, arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İÇİN ADAYIM

Kendisinin de bir gönül adamı, halk adamı olduğunu belirten DP Adayı Enis Sülün, 3 dönem Belediye Başkanlığı, 2 dönem Milletvekilliği yaptığını belirterek, "Yarım kalan hizmetlerimize devam etmek, sizlerin sorunlarını çözmek, Tekirdağ'da taş üstüne taş konulması için yeniden adayım. İnşallah Allah utandırmaz ve yeniden milletvekili seçiliriz" dedi.

ADAM GİBİ ADAMI YENİDEN MECLİSE GÖNDERELİM

Gecede konuşma yapan işadamları ve sanayiciler de Enis Sülün'den övgü ile bahsederek, "Hepinizin yanında yüzlerce kişi çalışıyor. Bu çalışan arkadaşlarımızın çeşitli siyasi görüşleri olabilir. Fakat bu seçimde onlara, 'Bizim bir arkadaşımız var, ona oy verebilir misiniz?' diye rica edelim. Bu adam gibi adam, gönül dostu Enis Sülün'ü Meclise yeniden gönderelim" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.