Enver Bayram: Devletimize ‘hep destek tam destek’

Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, Dernek Yönetimi adına yaptığı basın açıklamasında 15 Temmuz askeri darbe girişimi ve akabinde gerçekleşen terör eylemlerini kınadıklarını ve bu terör örgütlerine destek verenlerin bulunup cezalandırılmalarından yana olduklarını belirtti. Bayram, “İnce eleyip sık dokuyarak, kurunun yanında yaşı da yakmadan, suçluların cezalandırılması için devletimize ‘hep destek tam destek’ diyoruz.” dedi

Enver Bayram: Devletimize ‘hep destek tam destek’
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:01

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 
Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“ESEFLE KINIYORUZ”
 
“Son günlerde terör örgütünün kanlı saldırılarını, bomba yüklü araçların patlatılmasını, vatandaşın sokakta yaptığı düğünde canlı bomba ile masum insanların öldürülmesini ve 15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişimi sonucu onlarca vatandaşımızın, askerimizin, polisimizin Şehit edilmesini ve halen başka başka isimler altında eylemlerini sürdüren terör örgütlerini Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak lanetliyor, esefle kınıyoruz.
 
“BULUNUP CEZALANDIRILMALARINDAN YANAYIZ”
 
Hiçbir terör örgütünün ülkemizde başarıya ulaşamayacağını, sonuç alamayacağını Dernek üyelerimiz yani tüm hemşerilerimiz ve Türk halkı olarak biliyor ve inanıyoruz. Bunu da dünyanın gözünün içine soka soka gösterdik. Bizler Samsunlular Derneği olarak devletimizin bu anlamda daima yanında olduğumuzu açık, net ve gururlu bir şekilde kamuoyuna yüksek sesle duyurmaktan onur duyarız. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarının ucu bir şekilde Fethullahçı Terör Örgütü’yle örtüşüyor. Bu örgüte maddi manevi destek veren her kim olursa olsun kesinlikle bulunup cezalandırılmalarından yanayız.
 
“GÜZEL GÜNLERE EL ELE YÜRÜMEYİ TEMENNİ EDİYORUM”
 
İnce eleyip sık dokuyarak, kurunun yanında yaşı da yakmadan, suçluların cezalandırılması için devletimize ‘hep destek tam destek’ diyoruz. Bu saatten sonra, siyasi kimliğimle değil, bu ülkenin bir vatandaşı olarak, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin bozulmamasını ve güzel günlere el ele yürümeyi temenni ediyorum. Terör saldırılarında kaybettiğimiz Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öz karadenizli - 8 yıl önce
Eveeet devletimize şimdi destek verme zamanı o puslu gecelerde hoplayan zıplayanlar kimin ne olduğu belli olmayan durumda bağıranlar artık temizlik zamanı sizde verebiliyormusunuz böyle tepkinzi tebrikler hemşerilerim
Avatar
55 LİM - 8 yıl önce
Evet başkan doğru demiş nerde vatan millet sakarya diyenler buharlaştınızmı sanki ülkede savaş var tepkinizi koyun ortaya daaaa. Alıştırıldıkmı ne bu duruma en vahim dönemleri yaşıyoruz sesiniz çıksın biraz Allah yardım etsin
Avatar
55 - 8 yıl önce
Çerkezköyde 16 Temmuz sabahı darbeyi lanetleyen olaya sahiplenmemizi isteyen mesajını atan ve bizimle meydanda buluşan yönetimiyle çok kez gelen ilk dernek olmasından tebrik ediyorum şimdide gereğini yapıyorsağolasın
Avatar
karadeniz çocuğu - 8 yıl önce
Senin başında olduğun dernek üyesi olarak gurur dyuyorum devlet bizim millet bizim ülke bizim Allah yolumuzu açık etsin yüreğine sağlık.
Avatar
Emrullah ATAÇAY - 8 yıl önce
Başkan tebrik ederim güzel açıklama yapmışsın samsunlulara yakışan budur