Enver Bayram yeniden başkan…

​​​​​​​Çerkezköy Samsunlular Derneği geçtiğimiz Pazar günü 3. Olağan Kongresini yaptı. Seçime tek liste olarak giren mevcut başkan ve aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı Enver Bayram, 241 üyenin 172’sinin katıldığı kongrede yeniden başkan seçildi.

Enver Bayram yeniden başkan…
29 Nisan 2019 Pazartesi 15:51

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU
 Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin 3. Olağan Kongresinde ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan’a Beytullah Coşkun, Osman Karadavut ve Hasan Hatipoğlu seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram 2016-2019 yılları arası faaliyet raporunu okudu. Denetim raporu, kesin bütçe görüşülmesi ve tahmini bütçe görüşülüp karara bağlandı.
İKİ DÖNEMDİR GÜNDEMDE AMA HENÜZ KURULAMADI
Seçime tek aday olarak giren Bayram, “İnşallah yönetim kurulu kararıyla kadın kollarını da oluşturacağız. Yaklaşık 15-20 tane kadın üyemiz var. Çok şükür bu saatten sonra daha güzel günler bizleri bekliyor, çünkü kadınların elinin değdiği yerde hizmet anlamında daha güzel işler olacak” diye konuştu.
“GÜZEL İŞLER YAPTIK”
‘Tabela dernekçiliği’ değil hizmet dernekçiliğini benimsediklerini ifade eden Bayram, “Bizler Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak 2013 yılında bu binayı tutmuştuk. Ara ara olağan üstü kongrelerimiz yapılmıştı. Dolayısıyla o günden bu güne kadar üçüncü kongremiz bugüne nasip oldu. Bugüne kadar benim yanımda hizmet anlamında yönetim kurulunda görev alan ya da üyemiz olarak sürekli derneğimizle iç içe olan Çerkezköy’de sadece tabela dernekçiliği değil, üyeleri adına, hemşerileri adına sürekli faaliyetlerde bulunan, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek elinden geldiğince, sadece lokal kısmında kumar oynayarak, dernek yönetim odasında muhabbet ederek değil, tabela dernekçiliğinden hariç güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. En azından nüfusu gitgide artan Çerkezköy’de, Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin ismi zirvelerde hep dolaştı. Bu anlamda bugüne kadar yanımda görev alan, bana her anlamda destek veren bütün arkadaşlarıma, özellikle yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. O otobüse 2013’te binmiştik, otobüs halen daha seyir halinde, dolayısıyla otobüsten kimseyi itmedim, inmek isteyen kendisi indi. Bizim normalde pasif üyelerimizle birlikte bin 34 tane üyemiz var” ifadelerini kullandı.
“SENİ BIRAKMIYORUZ”
Yönetim kurulu listesini oluştururken zorlandığını ifade eden Bayram, “Gerek duyuyorsanız beni çıkartın daha faydalı birini alın diyen arkadaşlarımız vardı. ‘Ben de çalışmak istiyorum, benim ismimi yaz’ diye ısrarcı olan arkadaşlarımız da vardı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Bunlar güzel gelişmeler. Özellikle Türkiye genelinde yaşadığımız siyasi seçim süreci, şu anki kongre ile ilgili tüm hazırlıkları yapma aşamasında bize, özellikle bana katlanan değerli eşim Suna Hanım’a, yönetim kuruluma, siz değerli üyelerine çok teşekkür ediyor, hakkınızı helal edin diyorum. Aslında bir önceki kongrede artık aday olmayacağımı, artık bayrağı birilerin taşıması gerektiğini söylemiştim. En son yaptığımız toplantılarda ‘hayır kesinlikle sen yürüyeceksin, senin bizi bırakma şansın yok, biz de seni bırakmıyoruz, bu böyle devam edecek’ kararı çıktı. Yönetim kurulu listesini oluştururken de hiç kimsenin itirazı ya da zorlaması olmadan rahat bir şekilde yaptık. Çünkü artık yönetimin içindekiler ve dışındakiler herkes bir bütün olduk, aile olduk. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yaşamadan 2022’ye kadar inşallah daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 “ALLAH UTANDIRMASIN”
 Bayram’ın konuşmasının ardından açık oylama ile başkan seçimine geçildi. 241 üyenin 172’sinin katıldığı kongrede tek aday olan Enver Bayram, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Oylama işleminin ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşmasını yapan Bayram, “Verdiğiniz yetkiyi en doğru şekilde kullanarak, kimseyi mahcup etmeden, Çerkezköy’de yaşayan Samsunluları temsilen, Çerkezköy Samsunlular Derneği tabelasını yükseltme adına elimizden gelen tüm gayretleri yapacağız. Faaliyette bulunan hemşeri derneklerimizle hep iç içe daha güzel günler bizleri bekliyor. Allah utandırmasın diyorum. Bir önceki yönetimime teşekkür ediyorum, yeni yönetime de çok güveniyorum ve inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
 YÖNETİM KURULU
 Bayram’ın yönetim kurulu listesinde Kenan Topçu, Mehmet Özden, Akan Şen, Özkan Akyol, Yaşar Dursun, Murat Bulut, Zekai Dik, Mustafa Öztürk, Mehmet Altunsoy ve Ekrem Keleş yer aldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.