Erbay Caddesi’ne Beton Yol ve Baskı Beton Kaldırım Yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesinin Erbay Caddesi’nde silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması gerçekleştirecek.

Erbay Caddesi’ne Beton Yol ve Baskı Beton Kaldırım Yapılacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Nisan 2021 Cuma 12:35

TESKİ tarafından yapılan çalışma sonucunda altyapısı yenilenen Erbay Caddesi'nde, TREDAŞ ekiplerinin altyapı hatlarının kurulumunun tamamlanması bekleniyor. TREDAŞ ekiplerinin de sorumluluk alanlarında bulunan çalışmayı tamamlamasınınardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından vakit kaybedilmeksizin silindirle sıkıştırılmış beton yol yapılacak.
İleriki günlerdebaşlatılacak üstyapı çalışmaları çerçevesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Erbay Caddesi’nde 15 bin metre kare beton yol, 7 bin metrekare de baskı beton kaldırım çalışması yapacak.
Başkan Kadir Albayrak: “Altyapı Çalışmalarına Büyük Önem Veriyoruz”
Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, “İl genelinde altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sağlam bir altyapı şart. Bu anlayışla 11 ilçemizde de altyapı çalışmalarında büyük mesafe kat ettik. Altyapısını tamamladığımız bölgelerde üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesi de bunlardan biri. Burada TESKİ ekiplerimizin altyapı çalışmaları tamamlandı. TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte caddemizde beton yol ve baskı beton kaldırım yapacağız. Çalışmalarımızın Kapaklı ilçesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.