Erçağ & Alparslan; Bu sene coşarız

Geçtiğimiz günlerde ilk idmanlarına başlayarak yeni sezonun startını veren Çerkezköy Belediyespor'un golcü oyuncuları Erçağ ve Alparslan önümüzdeki sezon için iddialılar.

	Erçağ & Alparslan; Bu sene coşarız
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:30

HEDEFLER BÜYÜK

Geçtiğimiz sezon oynadığı hiç bir resmi karşılaşmada bileği bükülemeyen ve ligi namağlup şampiyon bitiren fakat terfi maçlarında elenen 3. Lig yolundaki iddialı temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor.

Önümüzdeki sene ligin yine çok zorlu geçeceğini belirten takımın golcüleri Erçağ ve Alparslan ligi yine şampiyon olarak tamamlamak istediklerini belirterek, "Önümüzdeki sezonun başlamasına az bir zaman kaldı ve takım olarak çalışmalarımız sürüyor. İyi bir ekibiz, takım olarak moralimiz motivasyonumuz son derece iyi ve yüksek. Yeni sezonda şampiyonluğun yine en güçlü adayıyız. Büyük hedeflerimiz var.

ÇOK GOL ATARIZ

Bu hedeflerde de takımın golcüleri olarak bizlere büyük iş düşüyor. Kimin oynadığı veya kimin gol attığı önemli değil, önemli olan takımın başarısı. Ancak başarıya giden yolda bize büyük ve önemli işlerin düştüğünün bilincindeyiz. Bu sezon birlikte çok gol atacağımıza inanıyoruz. Ligdeki diğer ekiplerin de hedefleri mutlaka yüksektir. Ancak biz Çerkezköy Belediyespor'a yakışır ve yaraşır başarılar almaya alıştık. Bu yüzden ligde çok gol atarak kazaya uğramamak ve taraftarımızı üzmemek istiyoruz. Bize orta saha ve kanatlardan iyi toplar atacak çok kaliteli ve tecrübeli oyuncularımız var. Onların yardım ve asistleri ile bu sene coşarız" dediler.

TARAFTARA DAVET VAR

Küçük çocukluğundan beri Çerkezköy Belediyespor'un başarısı için ter döktüğünü ve Çerkezköy Belediyespor'un her kategorisinde formasını terlettiğini belirten genç golcü Erçağ ise, "Alparslan ağabey gibi tecrübeli bir golcü ile aynı takımda oynamak, onunla aynı maçlarda yan yana oynamak benim için gerçekten büyük bir şans. Ondan çok şey öğrendim ve daha da öğrenecek çok şeyim olduğuna inanıyorum. Takım olarak bütün oyuncularımız çok yetenekli ve kaliteli. Ancak her sene olduğu gibi bu sezon taraftarımızdan destek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar ve takımlarına geçtiğimiz sezonlardan daha fazla destek çıksınlar. Bu takım bu şehrin ve hepimizin takımı. Başarı için kenetlenmek şart" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.