Ercan Sözen iki haftalığına görevlendirildi

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Levent Taş’ın yıllık izne ayrılmasının ardından yerine, İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde görevli ve Eski Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen görevlendirildi.

Ercan Sözen iki haftalığına görevlendirildi
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:26

LEVENT TAŞ İZNE AYRILDI
Kısa bir süre önce İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğüne atanan Ercan Sözen, iki hafta İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürütecek. Mevcut Şube Müdürü Levent Taş’ın yıllık izne ayrılmasıyla birlikte İl Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü Ercan Sözen iki hafta Çerkezköy’de görev yapacak.
2 HAFTA ERCAN SÖZEN MÜDÜRLÜK YAPACAK
26 Ağustos tarihinde 2 haftalık yıllık izne ayrılan Levent Taş, 8 Eylül tarihinde görevinin başına dönecek. Taş’ın yerine bir dönem İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde görev yapan Şube Müdürü Ercan Sözen bu süre zarfında Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürütecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.