Erdağ; ‘Çalıp çırpanlardan hesap soracağım’

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ Çerkezköy’e gelerek, partililerle bir araya geldi. İlk olarak İlçe Teşkilatında partililerle buluşan Erdağ, daha sonra Etbeyi Restaurantta kahvaltı verdi. Kahvaltıda konuşan Erdağ, “25 yıldır ceza hukukçusuyum. Ben bozuk düzenden, çalıp çırpanlardan, hırsızdan hesap sormaya geliyorum. CHP iktidarında bana verilecek adalet Bakanlığı ile çalıp çırpanlardan hırsızlardan tek tek hesap soracağım” dedi.

Erdağ; ‘Çalıp çırpanlardan hesap soracağım’
23 Ocak 2015 Cuma 18:20

 PARTİLİLERE KAHVALTI VERDİ

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ Çerkezköy’de partililerle bir araya geldi. İlk olarak saat 09.30’da parti binasında partililerle bir araya gelen Erdağ, saat 10.00’da da Etbeyi Izgara Restaurant’ta partililere kahvaltı verdi. Düzenlenen kahvaltı programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Metin Dönmez ve Ayhan Duran, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Erdağ’ın hukukçu eşi Şeyda Erdağ, kardeşi Fethi Erdağ ve partililer katıldı.

ANADOLU’YU KAZANACAĞIM

Ali İhsan Erdağ, partililere kendisini tanıtarak, “Adli Yargı Hakim adayı ve Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku öğretim üyesi olarak çalıştım. 500’ün üzerinde ulusal-uluslararası bilimsel toplantıda bildiri ve 20 bilimsel makale ve üç bilimsel kitabım ile 15 bilimsel tez danışmanlığım bulunuyor. Benim aday adaylığım olduğu yerde kavga ve sıkıntı asla olmaz. Tekirdağ ile ilgili sıkıntım yok. CHP’nin Tekirdağ’da yüzde 70 oyu var. Ben Anadolu’yu kazanacağım” ifadelerini kullandı.

SERTLİĞİM HIRSIZLARADIR

CHP’nin iktidar olmasında asker olmaya geldiğini sözlerine ekleyen Erdağ, “25 yıldır ceza hukukçusuyum. Ben bozuk düzenden, çalıp çırpanlardan, hırsızdan hesap sormaya geliyorum. CHP iktidarında bana verilecek adalet Bakanlığı ile çalıp çırpanlardan hırsızlardan tek tek hesap soracağım. 1923’ü içlerine sindiremeyenlerin 2023’te iktidar olmayı hayal edemeyecek. Benim sertliğim hırsızlaradır. Benim kızgınlığım çalıp çırpanlaradır” diye konuştu.

BİRLİK MESAJI VERDİLER

Eşine ‘Rahşan hanım’ diyerek hitap eden ve en büyük destekçisinin eşi olduğunu belirten Ali İhsan Erdağ, “Eşim her zaman benim en büyük destekçimdir. Böyle bir eşim olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Biz Türk örf ve adetlerine uyan insanlarız” açıklamasında bulundu. Erdağ konuşmasını tamamlamasının ardından diğer aday adayları Metin Dönmez ve Ayhan Duran ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ise yaptığı açıklamada, “CHP iktidar olma yolunda hızla çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayında yapılacak olan genel Seçimlerde de aday adaylarının başarılı olacağını göreceğiz. AK Parti suçluları Yüce Divana göndermeyerek halkın vicdanını yaraladı. Bunların hesabı genel seçimlerde sorulacak. CHP iktidarında yolsuzlukların bulunmadığı bir meclisin olacak. Milletvekili aday adaylarına çıktıkları bu demokrasi yarısında başarılar diliyorum” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.