Erdoğan 7 Haziran’daki iradeyi beğenmedi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Gençlik Kolları’nın ertelenen kongreleri ve Türkiye’nin genel gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Altınel, içerisinde bulunulan sürecin sorumlusunu AKP ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak gösterdi

Erdoğan 7 Haziran’daki iradeyi beğenmedi
01 Eylül 2015 Salı 17:41

“HALKIMIZ 4 PARTİDEN HÜKÜMET KURMALARINI İSTEDİ”

Cumhuriyet halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “7 Haziran seçimlerinde halkımız, meclise giren 4 partiden anlaşıp hükümet kurmalarını istedi. Gel gelelim ki bazı zihniyetler bunu elinin tersiyle iterek ülkeyi kaosa sokmayı tercih etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, esas olanın milletin iradesi olduğunu söylemişti fakat 7 Haziran’daki iradeyi beğenmeyerek erken seçime gidilmesine yol açtı. İçinde bulunduğumuz durum gösteriyor ki terör örgütü azmış bir durumda… Birçok vatan evladını maalesef ki şehit verdik. Bu vahim durumlar üzerine söylenecek çok şey var ama yapacak bir şey yok… Biz bu süreçten sonra önümüzdeki erken seçime en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız.”

GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİ DE SEÇİMDEN SONRAYA KALDI

Gençlik Kolları kongreleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Altınel, “Normal şartlar altında 17 Ağustos’ta kongre sürecimiz başlayacaktı. Maalesef ki AKP’nin koalisyona yanaşmayıp Türkiye’yi erken seçime götürmesinden dolayı bizim de kongrelerimiz ertelendi. Bizim kongrelerimiz de büyük ihtimalle seçimden sonra ilçe kongreleriyle aynı dönemde yapılacak.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.