Erdoğan: Süt projesi Çerkezköy’de başarıyla tamamlanmıştır

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan; anaokulu, 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine dağıtılan sütlerde herhangi bir sorun olmadığını belirten bir basın açıklaması yaptı. Erdoğan, “Bahsi geçen sıkıntılı sütlerle ilçemizin hiçbir alakası yoktur. Süt projesi Çerkezköy’de başarıyla tamamlanmıştır.” ifadelerini kullandı

Erdoğan: Süt projesi Çerkezköy’de başarıyla tamamlanmıştır
29 Haziran 2016 Çarşamba 16:17

SÜTLERİN BOZUK OLDUĞU İFADE EDİLMİŞTİ
 
Bilindiği üzere Birgün Gazetesi’nden Burcu Cansu imzalı bir haberde, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde okullarda dağıtılan sütün bozuk olduğu ifade edilmişti. Konu üzerine açıklamalarda bulunan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy’de anaokulu, 1, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine dağıtılan sütlerde hiçbir sıkıntı olmadığını ve süt projesinin Çerkezköy’de başarıyla tamamlandığını dile getirdi.
 
ŞUBAT AYINDA BAŞLAYIP SEZON SONUNA KADAR DEVAM EDİYOR
 
Erdoğan yapmış olduğu açıklamada, “Okullarımızda süt dağıtımlarımız Şubat ayı itibariyle başlayıp eğitim – öğretim sezonunun sonuna kadar devam ediyor. Öğrencilerimizin sütle buluşup, süte alışkanlık kazanmaları için başlatılan bu proje kapsamında ilçemizde hiçbir sorun çıkmamıştır.” dedi.
 
531 BİN 271 KUTU SÜT DAĞITILDI
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izniyle ihaleye çıkıldığını ve kazanan firmaların okullara süt dağıtımını gerçekleştirdiğini belirten Erdoğan, “Yılın 1, 3, 4 ve 5. aylarında sütler ilgili firmalarca okullarımıza getiriliyor. Sütler öğrencilere haftanın 3 günü 200 ml’lik ambalajlı kutularda yağlı ve sade olarak veriliyor. İlçemizde resmi ve özel okullar olmak üzere toplamda 27 okula süt dağıtımı yapılıyor ve proje kapsamında 531 bin 271 kutu süt dağıtımı yapıldı.” ifadelerini kullandı.
 
“HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİ YAŞANMAMIŞTIR”
 
Süte alerjisi olan öğrenciler dışında süt tüketmeyen öğrencinin bulunmadığını dile getiren Erdoğan, “İlçemizde sütten dolayı hiçbir sağlık problemi yaşanmamıştır. Bahsi geçen sütlerle ilçemizin herhangi bir alakası yoktur. 20 bine yakın öğrencimiz bu proje kapsamında süt içmiştir ve bu proje Çerkezköy’de başarıyla tamamlanmıştır.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen - 8 yıl önce
Çok büyük işler başarmışsın,aferin sana....Okulların haline bi bak ta utan..Bütün eğitim birsen lileri müdür yaparak ,eğitimi rezil ettin...
Avatar
Vatandaş - 8 yıl önce
Bu da doğrudur bence okullara sağlıksız şeker,çikolata, gibi herşeyin girmesine göz yumuyorlar.