Erez ve Kağıt ailelerin mutlu günü

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve Belediye Başkan Sekreteri Çiğdem Erez’in kızı Zeynep Erez,  merhum Ahmet Kağıt ve Nercan Kağıt’ın oğlu Mert ile önceki akşam Pasha Otel’de havuz başında yapılan düğün ile dünya evine girdi. Genç çift Zeynep- Mert Kağıt çifti takı merasimi sonrası düğün pastasını keserek ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaptılar.

Erez ve Kağıt ailelerin mutlu günü
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:14

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve eşi Belediye başkan sekreteri Çiğdem Erez’in kızları Zeynep Erez hayatını Mert Kağıt ile birleştirdi. Önceki akşam Pasha Otel’de düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine giren Zeynep- Mert kağıt çiftinin düğün törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, Esengül Güven, belediye birim müdürleri, belediye personeli, belediye zabıta personeli başta olmak üzere çok sayıda iş adamları, bürokratlar, siyasiler, STK yöneticileri, esnaflar ve kalabalık bir davetli ile Erez ve Kağıt ailelerinin akrabaları ile yakınları, eş ve dostları katıldı.
MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER
Düğün töreninde Zabıta Müdürü Kenan Erez ve eşi Belediye başkan sekreteri Çiğdem Erez dünürleri Nercan Kağıt ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip gönüllerince oyunlar oynadı. Çiğdem-Kenan Erez ve dünürleri Nercan Kağıt çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılarak yanlarında olan ve mutluluklarını paylaşan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları dile getirerek herkese teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.