Ergene İlçe Başkanını İrel’den Demir’e hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel beraberindeki İlçe Yönetimi ile birlikte CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ergene İlçe Başkanını İrel’den Demir’e  hayırlı olsun ziyareti
21 Kasım 2014 Cuma 08:43

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNULDU

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel beraberindeki parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette CHP Ergene İlçe Yönetimi’ni CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer karşıladı.

İKTİDAR OLMA ŞANSIMIZDA ARTACAK

Ziyarette konuşan CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ile yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Çerkezköy’de bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. 30 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde CHP olarak 12-0’lık bir sonuç elde ettik. Bu sonuçta da örgütlerin büyük rolü var. Tekirdağ genelindeki sonucun iyi yorumlanması gerekiyor. 12-0’lık mücadele vermenin sonucu değil, başlangıç noktası olarak görülmelidir. Biz bu mücadele örneği ve çalışma azmini ülke geneline yayabilirsek, iktidar olma şansımız da artacaktır” dedi.

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İlçe örgütleri olarak Büyükşehir’in henüz avantajını yaşayamadıklarını ifade eden İrel, “Şimdilerde ise dezavantajı yaşadık. Bizler de bir şeylerin ne zaman ve ne şekilde yapılacağını halka anlatmak zorundayız. Partimizin bu örgütlere her zaman ihtiyacı var. Bizler el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖRGÜTLERİN KUCAKLANMASI GEREKİYOR

CHP İlçe Başkanı Hasan Demi ise yaptığı konuşmada, “Bizler bu ziyaretlerden oldukça mutlu oluyoruz. Bu ziyaretler bizleri görevimize daha da motive ediyor. Bu çerçevede çalışmalarımızın sürdürüyoruz. Ergene’de büyük bir başarı kazanıldı. Bu başarıda CHP Ergene örgütünün büyük bir rolü var. Sizleri bu başarınızdan nedeniyle tebrik ediyorum. Örgütlerin kucaklanması gerekiyor. Bizler Çerkezköy’de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da artarak yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

DAYANIŞMAYI ARTIRMALIYIZ

İlçe örgütleri arasındaki koordinasyonun önemine de değinen Hasan Demir “Her birimizi zincirin birer halkasıyız. Zincirin halkaları ne kadar güçlü olursa zincir de o kadar güçlü olur, zincirin halkaları ne kadar zayıf kalırsa zincir de o kadar zayıf kalır. Bizler ilçe örgütleri arasında dayanışmayı artırmalıyız. Bu şekilde örgütlerimiz daha da güçlü hale gelecektir” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.