Erken Müdahale ile Hayata Döndü

Kalp yetmezliği şikayetiyle İrmet Hospital Kardiyoloji bölümüne başvuran 85 yaşındaki Osman Cömert, muayene sırasında kalp yetmezliğine bağlı pıhtılaşması sonucu “İskemik İnme (Felç)” geçirdi.

Erken Müdahale ile Hayata Döndü
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Haziran 2021 Salı 11:38

Erken müdehalenin önemine vurgu yapan Hastane yetkilileri, şu açıklamayı yaptılar: “İnme (Felç) sonucu bilinci kapanan ve felç geçiren hastamız Nöroloji bölümüne sevk edildi. Acil olarak MR ve Tomografi sonrası yoğun bakıma alınan hastaya Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Burcu Özdemirli tarafından damardan trombolitik tedavisi uygulandı. İşlemden 6 saat sonra bilinci açılan ve felç durumu düzelen hastamız servise alındı.
 
Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ömür Aydın tarafından kalp yetmezliği olan hastamız Osman Cömert’e “Kalp Güçlendirici Pil (CRT-D)” takıldı. Operasyon sonrası sağlığına kavuşan hastamız kontrolleri tamamlanarak taburcu edildi."
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.