Erol AP ile siyasete devam edecek

CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’nin İlçe Teşkilatı’nın kuruluş dilekçesini Çerkezköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim eden Dr. Nurtekin Erol, yaptığı açıklamada, “Ana Parti bir ana gibi sıcak ve bütün yurttaşlarına eşit davranacaktır. Halkın yaşam gerçeği olan tüm alanlarda çözüm bulacaktır. İlçemiz yapılanmasında yönetim kurulunda, şimdiye kadar hiçbir siyasi partiye katılmamış genç arkadaşlarımız bulunuyor. Ben de bir siyasi partiden ayrılarak, bu yurtsever halk hareketine katıldım. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Erol AP ile siyasete devam edecek
29 Kasım 2014 Cumartesi 08:17

KURULUŞ DİLEKÇESİ TESLİM EDİLDİ
 
Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın CHP’den istifa ettikten sonra kurduğu Anadolu Partisi Çerkezköy’de Dr.Nurtekin Erol ile örgütlenecek. Erol, Eczacı Sibel Yılmaz Öztürk ile birlikte Çerkezköy Kaymakamlığına giderek, İlçe Teşkilatı’nın kuruluş dilekçesinin Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.
 
İLÇE BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKANLARI HALKIN YANINDA YER ALMIYOR
 
Dilekçenin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Nurtekin Erol, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halk seçeneksiz bırakıldı. Öncülük yapan bir parti olmamasına rağmen bu durumu protesto etti. Sandığa gitmedi yada içine sindiremeyerek oy kullandı. Kongreler ve kurultaylar siyasi partilerde gösteri alanı oldu. Ama demokratik mekanizmalar işletilmiyor. Halkımız gelişmeleri dikkatle izliyor. Trakya’da meralar satışa çıkarılıyor. Hiçbir siyasi il ve ilçe başkanı yada belediye başkanları alana inmeyerek halkın yanında yer almıyorlar. İktidara gelince ‘Köylüye meraları iade edeceğiz’ diyorlar. İnandırıcı da olmuyorlar” diye konuştu.
 
GÖRÜŞLER YAZILI ALINACAK
 
Erol konuşmasının devamında ise, “Kadın erkek eşitliğini tartışmaya açanlar ve iş kazalarında kitlesel ölümler olurken, ‘bu işin fıtratında var’ diyenler 25 Kasım 2014’de Resmi Gazete’de Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’ni değiştirdi. Bu yönetmeliğe tabi projeler hakkında karar verme yetkisi de bakanlığa aittir. Yetkisini valilere devredebiliyorlar. Halkın katılımında, görüşleri yazılı alınacaktır. Ama maalesef siyasi partiler suskun” açıklamasında bulundu.
 
ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
 
Emine Ülker Tarhan’ın ve arkadaşlarının yüreklice öne çıktıklarını savunan Nurtekin Erol, “Çağdaş uygarlık yolundan sapan ve hızla felakete sürüklenen ülkede taşın altına elini sokan, umutsuzluğa ve seçeneksizliğe çare olmak için Emine Ülker Tarhan’ın ve arkadaşlarının yüreklice öne çıktılar. Ana Parti bir ana gibi sıcak ve bütün yurttaşlarına eşit davranacaktır. Halkın yaşam gerçeği olan tüm alanlarda çözüm bulacaktır. İlçemiz yapılanmasında yönetim kurulunda, şimdiye kadar hiçbir siyasi partiye katılmamış genç arkadaşlarımız bulunuyor. Ben de bir siyasi partiden ayrılarak, bu yurtsever halk hareketine katıldım. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.