Ertan Aşut güven tazeledi

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Genel Kurulunda mevcut başkan Ertan Aşut güven tazeledi. Tek liste ile gidilen kongrede Yönetim Kurulu’nda Güler Kaynarcalıdan, Nedim Yılancı, Bektaş Pektaş, İmdat Özgör, Zeki Yaman ile Fikri Güler yer aldı

Ertan Aşut güven tazeledi
09 Şubat 2016 Salı 19:13

 GENEL KURUL ÖNCEKİ AKŞAM YAPILDI

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Genel Kurulu önceki akşam saat 18.00’da Şube’nin belediyede bulunan ofisinde gerçekleştirildi. Yapılan kongrede divan başkanlığının oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra olağan kongrenin açılış konuşmasını Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut gerçekleştirdi.

YARDIMI KENDİMİZE AMAÇ EDİNDİK

Aşut yaptığı konuşmada, “Kızılay savaş alanlarında yaralanan askerlere yardım etme arzusundan doğmuştur. 148 yıllık tarihi bir geçmişe sahip Türk Kızılayı savaş, doğal afet, yangın gibi insanların yardıma ihtiyaç duydukları her dönemde hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden insanlara yardım etmeyi kendisine amaç edinmiştir. Sizlerde bugün burada bulunarak bu amaca katkıda bulunmaktasınız. Siz değerli Kızılaycı dostlarımızın desteğinden aldığımız güçle tüm Kızılaycılar olarak şu ana kadar göstermiş olduğumuz çabanın kat kat fazlasını göstermemiz gerekmektedir” dedi.

ARTIŞLAR OLUYOR

Gösterilecek olan çabanın en içten duygularla ortaya konulacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekleyen Ertan Aşut, “Yapmakta olduğumuz bu genel kurulun derneğimizin geleceğinde önemli bir rolü olduğunu vurgulamak istiyorum. göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız işler hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Dernek binamızın istasyon tadilat çalışması yapılarak doğalgaz geçirildi. PTT şubesi için köşedeki dükkana düzenleme yapıldı. İkinci icraat olarak her yıl ramazan ayında kipa alışveriş merkezinde yardım paketi standı kuruyoruz ve her geçen yıl ilgi ve yardımlar artıyor. Üçüncü icraat olarak da her yıl kurban bayramında vekalet kurban kesim kampanyasında da artış oluyor” diye konuştu.

GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Aşut konuşmasının sonunda ise, “Kan bağışı kampanyası her hafta cumartesi günü ilçemizde düzenli olarak yapılıyor. Belediye meydanına aracımız geliyor ve talebe göre ilçemizde bulunan fabrikalarda da kan bağışlarını alıyor. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Çerkezköyümüzün her yerinde ihtiyaç sahiplerine sizlerin desteği ile el uzatacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin ve Çerkezköy Kızılay’ımızın geleceğine sahip çıkma kararlılığı ile genel kurul salonunu şereflendiren tüm Kızılaycı dostlarıma ve değerli konuklara teşekkür ediyor, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 YÖNETİM DE YER ALAN İSİMLER

Yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Ertan Aşut’un başkan adaylığında seçime tek liste ile gidilirken Yönetim Kurulu Asil Listesi’nde Güler Kaynarcalıdan, Nedim Yılancı, Bektaş Pektaş, İmdat Özgör, Fikri Güler ile Hür Atılgan Develi, Yönetim Kurulu Yedek Listesi’nde ise Vehpi Akay, Ahmet Avcı, Cevdet Aykaç, Hediye Aybaş, Umut Aktuğ ile Abdullah Erol yer aldı. Şube Denetici Asil Üyeliğine Ahmet Oruç, yedek üyeliğine Mehmet Hızlı seçilirken, Ankara Delegesi Asil Üyeliklerine Ertan Aşut, Mustafa Şadan Uğraş ile Kadir Bağcı, yedek üyeliklerine ise Nedim Yılancı ile Nazmi Kütük seçildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.